reklama

Lipiec 2011

No to 3mam kciukasy!!!!! uda sie bedą hapyy zobaczysz!!! niom ja wczoraj spacerek zrobiłam z mężem do sklepu ale nawet przyjemnie było..... to mnie troszki pocieszasz ze nie masz mdlości a jest ok z ciążą na usg wiec juz tez przestaje się martwić i oby ten tydz szybko minął... a mam pytanko do WAS? Bo musze sie zarejestować do gina na usg w luxmedzie i nie wiem czy tylko na samo badanie usg czy też na wizytę bo zgłupiałam.... i chce to zrobic zaraz przez neta i zgłupialammmmmmm
Anulka &&&&&&&&&&&&

reklama
zuzu ja tam bylam u gina to rejestrowalam sie tel na wizyte wiec to chyba normalnie nie lepiej zadzwonic i zapytac??ale wtedy badal mnei tylko usg nie mialam bo szlam z problemem ze zajsc nie moge...bylam u Postawskiego Krzysztofa...jesli chcesz to nr do Luxmedu 815262763...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jadę do lumxedu do lublina... bo tam mam gina swojego.. a ile placilaś za usg? i to bylo polożnicze usg? No ja zarejesrtowałam sie na necie zeby było wolne miejsce w razie W a jutro zadzwonie do nich .........

no ja tez w lublinie bylam w czerwcu... pobral mi cytologie i tylko mnie zbadal usg nie mialam 100 zl placilam za wizyte bodajze...my po obiadku i trzeba sie szykowac ahh nie wie jak wogole zaczac rozmowe i wogole jak tam wejsc...

Dasz radę wierzę w Ciebie!!! bedzie dobrze zobaczysz!!! 3mam &&&&&& !!!!
Wy juz po obiadku a ja sama i nie wiem co by tu se zjesc... ech.... daj znac koniecznie jak bylo i już! Powiedz ze św. Mikołaj był u Was wcześniej i juz dostaliście prazent i ze dla nich tez jest ze zostaną dziadkami ...... ja tak planuje po wizycie 6 gr napisac do rodzinki babci itp... wlasnie z taką gadką... eheh

Witam zimowo i niedzielnie brrrr :) jak męża nie ma w domu to nie lubie niedziel buuu a tu dziś jeszcze takie mega mdłości mam ze szok:( osłabienie mnie dopadło jakbym grype miała co wstane to mdłosci i uczucie jakbym miała zemdleć.... ja pójde na łatwizne i życzę sobie lipiec:) bo moja bezsilnośc mnie dobija.

reklama
Margeritko KOchana do łóżeczka, przykryj się kocykiem i przetrzymaj :-) Niech dzieci same zrobią dziś kolację. Smutne są niedziele bez męża, ala ta już sie kończy. A może masz ochotę na lody. Trochę cukru ma zbawienny wpływ na samopoczucie :-) Mocno Cię tulę i przesyam ciepłe wibracje .............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry