reklama

Lipiec 2011

Pewnie macie racje! Ja też wole odpoczać powiedziec z mężem niż od razu porządki itp.. moja mama się smieje a ja ze to nie tylko tym człowiek żyje ze wole poświecić czas na relacje niż na skansenowe i muzealne porządki.. Czysto jest ale nie lśni i pewnie. Coś od życia tez nam sie należy a nie tylko obowiązki...... Mnie cos na spanko morzy ale czekam na męża.... uparcie. A co sądzicie o wygranej małej w Mam Talent?? Ja byłam za Kamilem, lubie te klimaty.... taki luzak ten chłopak.... heeheeh

reklama
Kurcze chyba nadszedł czas na zachcianki.... zjadłam sałatke,,,,, pozniej ciastka ,owoce,,, teraz lody,,,, i dalej jestem głodna i nie wiem co chce... a to chyba wszystko przez program ugotowani.....ech.... takie cuda to i ja bym pojadła....

no ja jestem juz wlasnie wrocilismy:)
Tatus na standardzie plakal mama troche z poczatku dziwna byla ale pozniej nawet sie smiala... najlepszy byl moj brachol hehe najbardziej zaskoczony:)ogolnie chyba ok ojciec kazal jak cos to dzwonic to sie pomoze itp...jestem spokojniejsza...
Mi tez gin zalozyl karte ciazy jak zobaczyl serduszko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny:) wpadlam się przywitać i powiedzieć ze dolecialam bez problemu, Pesteczce chyba się podoba bo mdli mnie trochę :) rzucilysmy sie obie na pieczone kasztany prosto z ognia ( w koncu to sezon, nie? ) mam pełne trzy dni tylko dla siebie:)

Hej kochane. Ja jak zwykle w weekendzik rodzinnie. Wczoraj byliśmy na imieninach u szwagra a dzis leniu****emy sobie. Czuję się te dwa dni lepiej tylko rano mnie mdli i wymiotuję. Wazyłam się wczoraj i schudłam prawie 2 kg , teraz próbuję nadrabiac jak mnie nie mdli i jem wszystko na co mam ochotę.
Buziaki i pozdrawiam. Do jutra.

ZUZU ja też byłam za tym Kamilem, lubie taką muzę. Zresztą wszyscy śpiewali, a on chociaż coś innego. Niestety (dla takich programów) ludzi rozczulają dzieci , ale co im się dziwić. :-);-)

Anulka
, super że wizyta się udała. Cieszę się że rodzice tak dobrze przyjęli tę wiadomość. Będą na pewno super dziadkami dla twojej Fasoleczki. :tak:

Wisieńka
, mam tą samą historię weekendową :P czuję się tak dobrze, prawie mnie nie mdli więc nadrabiam z jedzeniem. Dziś sie ważyłam i mam tak jak ty ok 2 kg mniej. ehh ale później i tak nadrobimy.:-p

Anulka super, że się udało :-)
Corin jedz kasztany i dbaj o siebie, zobacz może jakis basen znajdziesz :-)

Ja niespodziewanie wylądowałam w kinie na Harrym Poterze i widziałam jak me dziecię nastoletnie zalewa się łzami z powodu śmierci Stworka. Dawno jej takiej nie widziałam.
Spokojnej nocy , do usg zostało 39 godzin.

Witam cichutko kolejny raz !

DZiś idę d gin. Tylko mnie zbada i mam nadzieję że da tabletki jakieś. Wczoraj puściła się mi kropla mlecznego śluzu - jestem straszanie przewrażliwiona już :/ Pewnie zleci badania..Bo usg albo wt albo śr zrobi bo on nie ma w swoim gabinecie i trzeba jechać do szpitala wtedy co ma dyżur- i dobrze bo mają najlepszy sprzęt.
ehh denerwuje się... jak ubłagać gina o lutkę..?? bo została mi do śr...

reklama
witajcie, ja wczoraj czułam się super dzis od samego rana nie wiedziec czemu boli mnie brzuch, a w kuchni sterta niemytych garów, na dodatek w Lublinie paraliż komunikacyjny bo zawierucha u nas, sniegu mnóstwo i mój skarbek został w domu, nie poszedł do przedszkola, a z nią trudno będzie spokojnie odpocząć, najwyżej wyślę ja na dół do babci jak już będę miała dosyć, bo mój skarb taki zwiercony troszeczkę, wszędzie jej pełno i nie da chwili spokoju, pozdrawiam i życzę Wam na dziś dobrego samopoczucia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry