reklama

Lipiec 2011

Mimi moja to się ostatnimi dniami szaleju najadła chyba :D:D:D od rana buszuje ,że aż mnie pobolewa kurcze :D brzuszek mi nawrywa raz z prawej raz z lewej hihi superrr to uczucie jest nie wiem jak po porodzie sie do płaskiego brzucha przyzwyczaje hihi
sestinka mmmm kapuśniaczek taki bym zjadła ale narobiłaś mi smaka :):)
balkan ja znów bym sie odezwała nawet w sklepie,ale taki osiedlowy sklepik to i 6 osób po chlebek zazwyczaj wpada więc jakoś stać dałam radę :D:D

reklama
no z młodej kapusty będę jadła tej wiosny pierwszy raz
A propos najedzenia się szaleju:) przez maleństwa- ja wczoraj zasnęłam na kanapie koło 23 i śni mi się coś pięknie i nagle w tym śnie mówię do małża- chodź szybko , wreszcie zobaczysz jak mocno kopie, aż mnie brzuch boli- on na to ( nadal we śnie) - no to przekręć się na bok jak cię boli - no to się przekręcam i jęczę bo nadal boli- w tym momencie otwieram oczy ( już naprawdę:) i jęczę a brzuch skopany jak nie wiem pod pępkiem i boli- okazało się że jak zasnęłam to z lewego boku przekręciłam się na wznak i mała tak waliła bo chyba jej wygodnie nie było a poza tym 23-24 to jej pora aktywności:)

Ostatnia edycja:
ojej... narobiłyście mi smaku tą młodą kapustą - może i ja dziś kapustkę zrobię - jeszcze gdybym młode kartofle dorwała.... zobaczę, co tam na bazarku będzie....:)

Nie no załamałam się właśnie nie wiem czy któraś z Was ma tvn włączony mówią o najdroższych daniach świata i jestem w szoku !!1 LOdy za uwaga 70.000 tyś z 50 karatowym złotem kuźwa mać a jeden gram kawy za 920zł jednak lody mnie przeraziły przecież za to można dwa domy mieć szokkkkk

Hej Kochane ja już dziś od 7 się męczę :( taka jakaś niespokojna jestem i wciąż mam łzy w oczach a nie wiem od czego :( przyjechała znajoma w córeczką na kilka dni wiec jakoś zleci

Czesc DZiewczyny
Ja się dopiero obudzilam i zaczelam dzien od batonika z Lidla, dobrze, że jest malutki;-) Ale cicho bo wstyd. Ja dziś mam małe spa. \idę na pedicure i woskowanie nóg. Muszę się zrelaksowac bo NIka ma jutro egzamin na kobiec szkoły podstawowej. Kurka, ale ja mam dojrzałe dziecko...

Mailuj witaj :** ja zaczynam dzień o jogurtu codziennie :) to dziś odprężysz się troszkę :) pewnie trzeba korzystać :) a dzieciaczki szybko rosną :) trzymamy kciuki za Niczke :)
Pisze właśnie z Anulka jest załamana bo musi tam leżeć :( Bidulka :( w środe ma mieć badanie i wtedy zobacza kiedy wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Wydrusia ja własnie dzis nie bardzo się czuję. Znowu mnie mdli i haftam. Mam nadzieje, ze u Anulki bedzie juz lepiej i lepiej i ją wypuszczą.
Majluj ja zaczełam od mleka bo wstałam ze zgagą a skonczyłam na hafcie... Ech zycie. Ja bym chetnie wybrała się na masaż ale dla ciężarnych to musiałabym pojechac do Wro a nie chce mi się ruszać i ba, nie mogę z tymi haftami

Na watek o ubrankach wstawiłam linki z ciuszkami co Pol wylicytował na alle. Wczoraj wklejałam i tu ale może nie widziałyście sliczności dla naszej Emisi. Ostrzegam przed laka zombi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry