reklama

Lipiec 2011

mimi - nic się nie martw, badanie na pewno będzie w porządku

balkan - ja też robie w limie badania, mimo, że nie chodzę tam do lekarza

orchidea, mimi - mój maluszek coś ostatnio mało kopie, ale się za to często przeciąga..tak mi się wydaje przynajmniej, cały brzuch przy tym wariuje

anulka nie ma lekko, ale napewno dobrze się skończy

u mnie jeszcze słoneczko świeci, ale niestety trzeba dzisiaj zza okienka, trzeba się kurować

reklama
Hej Mamuski!!
jestem wykonczona dniem wczorajszym, byli tescie - fajnie bo miałam towarzystwo i czas szybciej zleciał, jedzonka w lodowce a tydzien i co najwazniejsze - wielka szafa wkoncu stoi:-) z drugiej strony czesciej sie wczoraj podnosilam i mam za swoje - krocze tam mnie naparza ze szok. jak sie nie wylyzuje dzwonie do gina, bo nie wiem co robic..eh, a poza tym pogoda obrzydliwie jesienna, ciemno, szaro, buro. Dobrze ze Niuńka skacze to mi humor poprawia:)
siostruniu:*:*:* mam nadzieje, ze humorek Ci szybciutko wróci:*i usciskaj mocno Anulke, z drugiej strony dobrze niech lezy - ma przynajmniej fachowa opieke, powiedz jej kochana ze tesknimy i czekamy za nia i dzidziusiem!
orchi :* bidulko tak z pełnym pecherzem latac:)
psotka niech sie babinka dzielnie trzyma tulam mocno:*
wisienka ciuszki przecudne!! bidulko Ty sie masz z tymi haftami, oby chociaz Emilka Ci sie odwdzieczyła i była grzeczniutka jak sie urodzi za to Twoje złe samopoczucie!
konwalianka ja tez zauwazyłam ostatnio, ze Mała czesciej sie rozciaga i przemieszcza niz kopie - to duzo przyjemniejsze niz kopniaczki, czasem tak fajnie mam w jednym np. miejscu twardszy brzuch i czuje ze tam jest któras z czesci tego małego, słodkiego ciałeczka:-)
mailuj &&&& za Niczke sciskamy z Rózyczka!
mimi głowa do gory bedzie tylko dobrze, nie ma innej opcji!:happy2:
reszte mamusiek i bobasków sciskam na dobry dzien!!

Ostatnia edycja:
mailuj odprężaj się i relaksuj a kciukaski za Nikę ściskamy &&&&&&&& :*
maqnio ano latałam,ale udało się wstrzymać dziś już 3 kupiłam więc teraz nie będę niemile zaskoczona hihihi daj znać koniecznie co gin powiedział i musi być dobrze :*:*:*:**: poprostu leż i nie ruszaj się kurcze
i dla wszystkich śląskie słoneczko które praży od rana balkonik i okienko otwarte,bo takie ciepło
2vd2lqq.jpg

witajcie w ten piękny poranek

uff wreszcie was doczytałam po weekendzie, a czytam odkąd wstałam czyli od 10 :-) nawet się jeszcze nie ubrałam, ale co wolno mi, w końcu jestem od dziś na zasłużonym zwolnieniu! chociaż powiem wam, na razie jakoś mi z tym dziwnie, cały czas myślę, co tam w pracy i na tel. służbowy zerkam, czy nikt nie dzwonił ;-) ale nic, odzwyczaję się, w końcu sama chciałam, muszę tylko sobie jakieś zajęcie znaleźć

właśnie co do piżamek - ja akrat jestem z sekcji "koszulkowej" - nie znoszę spać w spodniach, nawet koszulkę muszę mieć przed kolano, bo nie znoszę jak mi się coś w nocy plącze między nogami... hmmm śmiesznie zabrzmiało;-) ta seria co dodi podesłałaś link sexi flexi mi się podoba, muszę się rozejrzeć do karmienia

siedziałam trcohę na krześle i zaczął mnie kręgosłup na dole pobolewać:baffled:- przesiadłam się na piłkę i jak ręką odjął! dziewczyny na bolące kręgosłupy polecam gorąco te wielkie piły - i do siedzenia i do ćwiczeń, rewelacja! nie wiem czy to od tego, że od jakichś 3 msc tylko na tym siedzę i w pracy i w domu, ale nie mam z kręgosłupem żadnych problemów - w nocy śpię jak dziecko, bez żadnych poduszek czy specjalnego układania

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w tem pochmurny poranek...
Ja już byłam na dworku ale chłodno u nas.
Nie wchodziłam na neta. w weekend i teraz nie nadrobie was.Mnie w sobote bolał brzuch po lewej stronie i miałam jechac na pogotowie ale wziełam Większą dawke Luteiny i pod wieczór mnie przeszło.Od dzisjaj już nie biore Luteiny mam nadzieje że nic się nie będzie dziac!!!!!!!!!

mapnio-koniecznie daj znac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry