• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
No właśnie... niestety tak to jest. Tak samo jak ze znieczuleniem niby jest ale... jak się ostatnio mojego gina pytałam to mówi, że w jego szpitalu owszem robią ZO jednak anestezjolog dyżuruje tylko w dzień. Więc jak to powiedział pozostaje mi zmienić szpital albo mieć nadzieję na poród w dzień. :-D

Malinka, nie jestem w stanie dokładnie tego przytoczyć niestety :( nie chcę namieszać.
Generalnie chodziło o to, że w ciągu najbliższych kilku miesięcy mają wprowadzić możliwość wyboru czy chcesz rodzić w domu czy w szpitalu i nie będzie trzeba za to płacić. Te porody domowe będą możliwe przy prawidłowo rozwijających się i donoszonych ciążach. Potem coś mówili o jakimś "PLANIE PORODU" ale powiem szczerze, że nie do końca to zrozumiałam może Dodi to ogarnęła?

Witajcie mamuski

jesli chodzi o ciazenie i rwaniku w kroczu to mam tak samo boli jak diabli dokucza przy chodzeniu , ale dowiedziałam sie ze to nic złego ze rozszerza sie macica i to jest normalna sprawa tak musi byc tak z juz spokojniejsza jestem

reklama
Ogólnie chodziło o to że niby wszystko jest z góry zaplanowane haha... a jak jest to wiemy, przecież nie mozna sobie zaplanować z góry co sie bedzie działo i w jakim tempie.. ale swoją drogą, jakby można to by było super, bo bym sobie zaplanowała super lekki i szybki poród hhehe

Jak sie przyjdzie z bólami to już pewnie żadna z nas nie będzie miała ochoty siedziec i omawiac szczegółowo planu porodu z położna..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry