reklama

Lipiec 2011

Witajcie mamuski kochane
dzisiaj zas miałam dziwne sny sniło mi sie ze urodziłam synka nie córeczke i nie chciało malenstwo wogóle ciagnac piersi tylko z butelki i to jak karmi je tatus nie mamusia , jakie dziwne sny snia sie kobietom w ciazy

Anulko kochana nie wiem jaki masz konflikt z tata ale uwazam ze facet ma tyle dzieci i powinien byc bardziej rozsadny , nie denerwój sie i nie płacz bo to nic nie da a zal jest wiekszy a maluszek to czuje jak mamusia źle sie czuje ,pamietaj masz to teraz wszystko miec gdzies i myslec tylko o dziecku

reklama
Witajcie kochane, ja ostatnio rzadko wpadam niestety :( i nawet nie do końca wiem co u Was.

Anula, sytuacja nie jest łatwa ani przyjemna. Strasznie mi przykro, że masz tyle nerwów kochana. Niestety nie wiem co Ci poradzić. :-(

Silwia84, witam serdecznie, bo chyba się jeszcze nie spotkałyśmy :-)

Ja ostatnio słabo sypiam, budzę się c noc kilka razy. Zawsze muszę się albo napić, albo siku, albo niewygodnie i tak w kółko. Wkurzam się strasznie, bo mam jakoś mało sił ostatnio... Wczoraj np. byliśmy z M. na mieście i po 2godzinach chodzenia ja już nie wyrabiałam, brzuch zaczynał boleć, w głowie mi się kręciło. Eeeh, a chciałabym być taka sprawna jak miesiąc temu, myślę sobie co będzie w czerwcu? Mam nadzieje, że to tylko chwilowe osłabienie.

Pozdrawiam Was kochane moje i oczywiście Maluszki też :-)

Dzień dobry brzuchalki:)
Wiatr przeszedł, od razu mam lepsze samopoczucie. DANUŚKA ja też jak chodze poza domem to spina mi się brzuszek- zauważyłam ze muszę chodzić żółwim tempem
ANULA- jak na moje oko( choć nie znam charakteru taty Twojego) bierze Cię na wstrzymanie- tylko jaki cel ma tego? Dziewczyny mają rację- wnuczątko go rozmiękczy:)nie ma innej opcji

Co do orzeszków, spróbowac można Ja jadłam kilka razy orzeszki ziemne ( mam super przepisa na sałatkę z tych orzeszków dla wszystkich fanek chrupania- szybka i prosta ) a co po urodzeniu- traktujmy pewne informacje na temat alergii poglądowo i nie skreślajmy od razu wszystkiego co innych uczula bo moze na nas nie działać. Lepiej delikatnie testować i na zapas nie pozbawiać maluchów wszystkich dobrych rzeczy ( mam na mysli rozne produkty o ktorych kraza legendy aby ich nie jesc)

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj niedziela w łóżeczku :))

Anulko, z tego co piszesz, to Twój ojciec jest despotą… Nie wiem co Ci doradzić, może faktycznie warto w te święta spróbować się pogodzić. Ty, kochana, najlepiej wiesz, co będzie dla Was dobre.

Balkan, moje babcie już się nie mogą doczekać prawnuka ;)

Konwalianka, poducha jest baaardzo przydatna i wygodna:)

Silwia, poleż, to kręgosłup odpuści:)

Wydrussia, Dodi, Marzenka, Danuska, Sestinka, witajcie!

Hej Danuska :** ja też co noc łażę to siu siu to pić to ułożyć się nie mogę :( Kochana niedługo wrócimy do życia sprzed ciąży :-)
Psocia:** Hej Skarbie:** Jak samopoczucie ?:-)

Ostatnia edycja:
Hej Psota , dodi:)
Dodi też mam te kolki " spacerowe" a mąż to już zwalnia przy mnie na maksa hihi ostatnio nawet za rokiem przystawaliśmy:)
Psota - Dawidek czytam , w ruchu- Natala też mimo że do 3 w nocy wariowała to o 10 znów tańce;) ale niech ćwiczą:) hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry