reklama

Lipiec 2011

reklama
Zapomnialam wam pisac co mi sie snilo:-)snilo mi sie ze rodzilam lezalam polozna mnie rozcinala a ja z nia rozmawialam wyjela chlopca i mowie do mnie ze duzy pyta o imie ja jem mowie i zaczynam sie martwic ze nie mam takich duzych ubranek:-Dale poc hwili moje zmartwienia poszly w dal bo wyjmuje 2 dziecko tez syna ja mowie ze mial byc 1 i skad on tu a ta ze widocznie byl od poczatku, patrze na niego a on ma ze 2 kg polowa tego pierwszego pyta o imie a ja nie mam i teraz o to sie martwie:-Dwiec wstaje ide na korytarz szukam mojego i mowie mu ze mamy 2 chlopcow i 2 z kazym problem bo dla jednego nie mamy ubranek a drugiego imienia a ten sie przestraszyl i nie chce zobaczyc:-Dwiec wracam na sale jedna polozna zawija dzieci kladzie obok siebie giganta i kruszynke a ja sie klade z tym rozwalonym brzuchem i druga polzna mnie zszywa:-Di nic nie bolalo:-)'
co do orzeszkow moj wlasnie po nie poszedl;-)
kochane dziekuje za rady ale ta ze zgoda nie ma szans bo po 1. Lukasza tam nie zapraszaja a po 2.mam do domu 35 km a po mnie nikt nie przyjedzie wiec trzeba busem a pozniej na piechote 2 km a w moim stanie nawet gdybym chciala nie ma szans...
wieczorem maialam takie skurcze ze malo barkowalo zebym sie zbierala do szpitala ale przeszly:-)

Ostatnia edycja:
dodi, mnie lekarz kategorycznie zakazał jedzenia wszelkich orzechów, są wczesnoporonne (na wcześniejszym etapie) i wywołują skurcze w obecnym, więc kazał wykreślic..ale migdały już można i to do woli:)
a łóżeczko świetne..

sestina, ja gdybym do kościoła nie jechała, też bym przesiedziała w piżamie, ale zaraz planuje położyć się spać:)

właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka urodziła dzisiaj córeczkę, akurat na dziś miała termin i proszę, o 2 miała bóle, o 6 pojechała do szpitala a o 10:40 urodziła - szybko! a to pierwsze jej dziecko - Też tak kce:-)

Konwalijanka, o tym nie słyszałam, że tak orzechy działaja, ale myślę, ze jak ciąża przebiega prawidłowo to nie zaszkodzą:)

Też mam plan urodzić szybko i najlepiej kilka dni przed terminem:)

Ja juz po obiadku u mamy..ale nudyyyy

Też nie slyszalam, żeby orzechy dzialały wczesnoporonnie.
Może w dużych ilościach, zjadane codziennie? Ja na przyklad uwielbiam lukrecje, ale niestety, ta na 100% dziala poronnie :-(

My juz też po obiadku, dzis otwarliśmy sezon grillowy. Był karczek i ziemniaczki z maselkiem czosnkowym :-) Teraz pognałam dzieciaki na dwor, jezdża na rolkach a ja scielam sie z małżem. Kłótnia skończyła się tym, ze musiałam wziac nospe, a teraz siedzę i czekam co się bedzie dzialo dalej. Brzuch mnie boli jak wczoraj a do tego krocze mnie jakos tak dziwnie "ciągnie". Czy teraz juz przy każdym stresie/nerwach tak będzie?

Witajcie :-)

Anula ja też uważam że jak dzidziuś przyjdzie na świat, przełamie wszystkie bariery między Tobą a Twoim tatą. :tak:

Dodi jak autko sprzedane???

Wydriusiu u nas Ok dzia za pamięć kochaniutka jesteś :-) w tym tygodniu bierzemy się za urządzanie sypialni mam nadzieję że do niedzieli będzie finito ;-)

reklama
Corin, to obiadek był pychotka widzę!

Kobieto nie denerwuj sie na faceta, nie warto, oni i tak nas nie rozumieja:):)

Iwonuś właśnie dzwonil ten kolega, że niestety nie sprzedał.. no trudno, musze porobić zdjęcia i go wystawic w necie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry