reklama

Lipiec 2011

Cześć Mamuśki!!
od rana walczyłam z netem. Wyłaczyli nam wczoraj prad i dzis ruter zwariował. na szczescie małz przyjechał i rycersko naprawił:):):)
anula mam nadzieje, ze dojdziesz z ojcem do porozumienia, bardzo ci tego zycze:*
wydrusiu:*
corin bidulko chyba po prostu nie mozesz sie wogole denerwowac - postaw sobie to za priorytet i wrzucaj na luz jak ktos Cie wpieni. Wiem ze to nie łatwe, ale szkoda Twoich nerwów i szkoda zeby Maleńka tez sie denerwowała. sciskam:*

cała reszte Lipcóweczek witam niedzielnie:) mam nadzieje ze humorki dopisują i maluszki pieknie w brzuszkach buszują - ale mi sie zrymowało hihi:-D

reklama
ja nie wnikam, po prostu lekarz mi zabronił, więc nie jem.. jego wytłumaczenie mi starczyło.. inna sprawa, że akurat orzechy za mną nie chodzą:)

u nas niestety pogoda niezbyt grillowa, więc zadowolę się zwykłymi żeberkami..ale jakoś jeść mi się nie chce zbytnio..
corin, chyba już niestety tak będzie.. też tak reaguje, no i tez miałam dzisiaj ścięcie..a przecież to ja jestem w ciąży..tyle, ze on czasem się tak zachowuje, ech :) ale już jest dobrze ;-)

ja wczoraj z wieczora miałam spięcie z małżem. Heh raz na jakiś czas musi "pozrzędzić". Staram się olewać i wychodzić z pokoju....Na szczęście olać mogę bo to głupoty zazwyczaj się szarpnie, potem po fakcie pomysli heh

Ostatnia edycja:
Corin wrzuć na luz, jednym uchem go słuchaj a drugim wypuszczaj, szkoda twoich nerw widzisz teraz od tego stresu brzuczek Cię boli.

dodi myślę że na allegro moze szybciej pójdzie, bo nie oglądać będzie kilkanaście osób ale wszyscy zainteresowani z całej poski. Życzę powodzenia ;-)

maqnio :-)

reklama
Witajcie dziewczyny!no wczoraj cale popoludnie przelezalam z tym brzuszkiem twardniejacym ,no spa troszke pomogla ale w nocy jednak niemoglam spac bo tak dziwnie w brzuszku mi bylo ,wiec dzisiaj byllam na ip zrobili ktg i na szczescie wszystko dobrze mam brac no spe i odpoczywac i jakby cos to przychodzic.uffff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry