reklama

Lipiec 2011

Wydrussia, dziękuję, już dobrze:) Mam nadzieję, że takie będzie jak najdłużej;)

Sestinko, Dawidek w nocy był spokojny, teraz się wierci Aniołek mój:)) To Natusia jest maleńką baletnicą;))

Ostatnia edycja:
reklama
Dodiś najlepsze są takie proste :-) moja znajoma wymyśla bo na biegunie chce itd :-) ale nie pomyśli że rocznego dziecka już nie włoży bo może jej wypaść...
Psocia Słoneczko musi być dobrze :-) nie ma innej opcji :-)

To mnie pocieszyłyście z tym żółwiem :-Dbo już myślałam że tylko ja taka ślamazarna jestem.

Dodi, bardzo ładne, my mamy bardzo podobne (używane), ale bez tej szuflady niestety. Na razie łóżeczko jest w takim tradycyjnym drewnianym kolorze, ale zastanawiam się czy nie przemalować na taki ciemny brąz.
Wydrusia, myślę, że jeszcze dużo czasu minie zanim sie wyśpimy hehe. Na pewno nie w lipcu ;-)Może to organizm chce nas przyzwyczaić do takiego przerywanego snu, jak będziemy co 3 godziny w nocy wstawać na karmienie. :-)

Mnie się nie podobaja te na biegunach..bo dziwnie to wygląda, takie jakby dorobione te bieguny.. no chyba ze chce takie na stałe..

Gdyby nie to że potrzebuje łozeczka z szuflada, to nie miałabym takiego problemu z wyborem..bo dużo jest takich prostych..
Ale niestety te niektóre z szuflada wygladaja dziwnie, jakby ta szuflada była nie od tego.. jakieś takie albo bez górnego przykrycia, że wszystko widać co tam masz..albo z wielką szpara z przodu i po bokach.. a to ma ładnie dopasowaną:)

danuska u mnie bez szuflady nie wchodzi w gre niestety.. bo każda skrytka sie przyda hehe

Danuska albo maluszek już nas przyzwyczaja:-)
Dodiś dokładnie bo to tak ładnie wygląda a te wymyślane nie maja takiego efektu... mi te bieguny się nie widzą bo zaś każdy kto przyjdzie bedzie mi bujał ;/ a ja sie będę męczyć... Dziękuje bardzo. Wygląda jakby ktoś sobie zbił kilka płyt i wsunął pod łóżeczko... i te bieguny:/ jak już są to bez szuflady ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry