reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane ja właśnie wstałam hi hi hi dziś Lalunia dała mi pospać i tylko raz do łazienki obudziła :-) Ja się powoli zaczynam szykować bo na obiadek do mamusi jedziemy :-) Corin Balkan gratulacje studnioweczki

reklama
hej babeczki!

moj wczorajszy nastroj zupełnie nie nadawał sie na forum, dzis juz ciut lepiej.

sisterek :* buziaczki dla Was dziewczynki Moje Kochane na dobry dzień:*:*
corin gratuluje studnióweczki!a pomysł z przemeblowaniem super, wszyscy na tym zyskacie:)
mailuj &&& za pomyslne sfinalizowanie kupna domku, niech sie Wam tam pieknie mieszka!
dodi cierpliwosci kochana, wkoncu doczekacie sie wymarzonego domku, a jaka bedzie frajda w jego urzadzaniu:)
balkan gratki wielkie i spokojnego III trymestru!
silvia super ze zakupki udane, a wozio sliczny!
konwalianka uwazaj na siebie i sie nie przemeczaj co by kregosłup był dla ciebie łaskawy!

reszcie buzi w brzusi:*

sister lepiej, lepiej - dziekuje:* Mała tez szalala z rana, teraz pewnie odpoczywa:) no tak, teraz szykuje sie wielka zmiana garderoby z Małego Ksiecia na Mała Ksiezniczke:-) miłego popołudnia na obiadziku!!

hej,
Corin gratuluje studniweczki, meta tuz tuz.
Balkan gratuluje 3 semestru.troche szkoda z ta parada kwiatow, innym razem, mam niedaleko wiec napewno kiedys sie wybiore.
milego popoludnia zycze

Witajcie brzuchatki!U mnie nastrój taki sobie,Maqnio nie łam się,mnie np podłamuje sytuacja w pracy i złośliwość mojej managerki kolejna oraz fakt,ze jeszcze muszę pracować i lekko nie jest,ale jak będę na początku maja u gina to poproszę go choć o tydzień zwolnienia muszę solidnie namarudzić.jak ja bym chciała już siedzieć w domku.U nas zaczęło się lato-żar ok 30 stopni teraz 3 dni,potem oddech ok 25 a potem znów gorąc.eh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry