reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie mamuski kochane ja czuje sie bardzo dobrze nic nie dol\ega klaudusia o 5,30 dała zdnac o sobie i mamusie obudziła
W tej chwili juz jestem ku koncowi obiadku zaraz kartofle sie dogotuja i beda mieli obiadek , zapowiada sie bardzo ładny dzien dzisiaj co prawda bez upałow ale słoneczko swieci i jest ciepło

Mimi chociaż na 3 dni :-D wystarczy :-)
Hej Marzenko :-) Moja coś się chyba teraz przeciąga :-) wczoraj wariowała a dzis odsypia :-)
Maqnio Skarbie dla Ciebie i Rózi również miłego popołudnia :-) :**

hej dziewczyny:)
Mam takie pytanko - w jakiej ilości wody miałyście rozpuszczeną glukozę (50g). Bo mi kazali sobie samej przygotować roztwór i pani mówiła, że aż w 300ml wodu czyli ponad szklanka. Jak to u was wyglądało??

Hej Sestinka :** Miłego popołudnia :** nie pij za dużo :-D
Basieniak ja niestety nie pomogę bo miałam 75 g w kubeczku plastikowym rozpuszczone ...
Kochane ja uciekam na obiadek buziaczki :** będę wieczorkiem :-)

reklama
Witam wszystkie lipcoweczki:-)
Ja dzis nie mam humoru, moze jutro wroci...moj wlasnie robi obiad, zle dzis spalam maly kopal jak szalony i snilo mi sie ze mialam usg i maly byl w brzuchu ubrany w spodnie i bluze z kapturem a pozniej kolejny sen ze rodze wlasnie w tym tyg co jestem obudzialam sie prawie z palczem...
Basieniak mi sami robili ale bylo ponad szklanke tyle ze ja mialam od razu 75g:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry