reklama

Lipiec 2011

mailuj, trzymam mocno kciuki, a ty na wszelki wypadek nic wiecej nie mow ;-)

em_ka, tak aga zostaje w swoim pokoju, ale widzę że ma nos na kwintę chociaż ani slowem nie wspomniała na ten temat. Każdy "dostaje" cos nowego tylko nie ona, wiec musze cos wymyśleć, może jakieś małe przestawienie mebli, albo ozdoby na scianę. Jeszcze pomyślę.

reklama
Witajcie, Mailuj super!! bedzie dobrze uda sie nie wycofają się ludziska.... i koniecznie daj znac jak juz dojdzie do finalizacji!!!
Ja spalam 6 godz dziś w nocy wtstalam po 7 i o 8 w szkole jechalam z dziećmi na zawody..... i wrocilam po 17 ech... i caly czas na nogach.... ale jestem szczęsliwa ze moglam je wynagrodzić bo to zawody nie szkolne a wojewodzkie wiec sa szcześliwe a tym bardziej ja, i ze juz niedlugo mnie nie bedzie.... ech... moje dzieciaki slodkie.... ale padam na Ryj i to malo powiedziane......... wiec uckiekam..... a haaaa w pon ide na wizyte i usg no oby chlopak zostal nim hehehh ponoć u mnie pępowina bylo obok wiec moze się nie pomylil... heh cmoki sle i buziaczki!

hej! trzymam kciuki za mieszkanka! gdyby nie to, że budujemy domek to pewnie też wieksze mieszkanko byśmy kupili, a to sprzedali.. a tak to trzeba czekać, aż domek sie zrobi...a to na pewno jeszcze potrwa:) oj jak ja bym chciała kupic już coś gotowego, gdzie tylko meble i mozna by sie wprowadzić:)
to czekanie jest najgorsze:)

Witajcie wieczorowo,
Nie bylo mnie caly dzien w domku. Pojechalismy do sklepu z nadzieja wybrania lozeczka dla malego, wrocilismy z wozkiem, spacerowka. kolor krem-oliwka. mam nadzieje ze bedzie dobrze sluzyl.
Wózek głęboko spacerowy Condor 4S ABC Design Kolorystyka 2011 - wózki wielofunkcyjne, trzyfunkcyjne,głęboko spacerowe, aukcje internetowe, allegro, łóżeczko dziecięce klupś, safari, abc desing

fotelik
MAXI-COSI Pebble fotelik, Dark Olive 2011 + GRATIS

i kilka innych rzeczy
Plus malz zaprosil mniena obiadek i zrobil mi surprise mowiac ze zaklepal hotel w miescie Rembranta i we wtorek jedziemy do Holandii. :-) Ukradne troche tulipanow i wam wysle golebiem pocztowym :-)

Corin swietny pomysl z podzialem pokoji
Mailuj trzymam kciuki
dodi_misia cierpliwosci kochana, wasze gniazdko juz nie dlugo bedzie gotowe i bedzie najladniejsze i najprzytulniejsze gniazdko w okolicy.

reszte mamusiek i brzusie caluje

hej, ja już nie mam siły.. padnięta jestem jak nie wiem.. odwiedzili nas sąsiedzi i siłą rzeczy musiałam się ruszyć i coś przygotować.. fajnie się siedziało, ale kręgosłup to w końcu mnie wykończy.. do tego dochodzą kłucia, na szczęście nie tak częste, niemniej nadal się stresuję i dzisiaj nie opuszcza mnie myśl i strach, że to dopiero 29 tydzień i żeby mały wytrzymał jeszcze chociaż do 32 tygodnia, ale staram się odsuwać te myśli:) mały się wierci, więc mnie to bardzo pociesza

na pewno uda wam się dziewczyny z tymi mieszkaniami - nie ma wyjścia, musi:)
silwia, wózek fajny, a mąż super niespodziankę Ci zrobił..

majluj, mamy taki uklad scian w pokoju ze nie za bardzo tapeta bedzie pasowala, ale juz postanowiliśmy ze przemalujemy agnieszce pokój, do tego jakieś dodatkowe światelka i jak bedzie chciała to poprzestawiamy jej mebelki. Powinno byc ok.

Dodi, dacie radę z dwoma pokojami, zwłaszcza ze w perspektywie jest domek. Jak się Aga urodziła mieliśmy "gigantyczne" mieszkanie 39m2 łącznie z balkonem liczone (2 pokoje z kuchnią) i zero widokow na przeprowadzkę. Mieszkalismy tam do 2 roku życia Agnieszki. To byl kosmos, ale dalismy rade ;-)

Silwia, śliczny wózeczek, a z tą Holandią to juz wogóle wypas. Super.

A ja mam dzis studniówkę :-D

witajcie dziubaski

Corin, gratuluje studnióweczki, teraz już z górki:)a czas będzie nieubłaganie leciał, ale przecież o to chodzi

wszystkie mamusie i ich brzuszki ściskam mocno i życzę miłego dnia

reklama
Hello Dziewczyny!

Ja dziś dumnie wkraczam w 3 trymestr!!!!!

Mailuj, trzymam kciuki za udaną transakcję - już to pisałam, ale trzeci trymestr sdecydowanie pracowicie Ci zleci....

Corin - zazdroszczę żonglowania pokojami - i po raz kolejny musze napisać, że jesteś Super - Mamą - i nie ma w tym cienia kpiny....

Silvia - jak macie niedaleko to pojedźcie do ogrodu koło Amsterdamu - musisz sprawdzić w internecie kiedy to jest - na paradę kwiatów - bylismy z mężem ze 2 lata temu - coć niewiwarygodnego!!!! aha - właśnie znalazłam - Flower Parade - Keukenhof - Lisse - Holland - wczoraj było.... :(

ja się wczoraj wywaliłam na słonko - no i zaróżowiły mi się łydeczki....:)

a dziś jedziemy do ogrodu botanicznego w Powsinie - może już magnolie zakwitły.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry