reklama

Lipiec 2011

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Psotkę i Dawidka niech wytrzymuja jak najdłużej

Anulka szlak z Twoja szyjką, no niech nie wazy się ani mm już skrócić.Dobrze, ze cała reszta w porządku.:-)
ta Bawaria mi nie smakuje. Dla mnie to takie siki nie piwo. No ale ja jestem amatorem Rudej z colą i limonką.... Nie ma bezalkoholowej whisky:-DA karmi to ma chyba do 0,5% tak jak lech free a to jak kompot jabłkowy więc tez uznane za bezalkoholowe.

Ja zaraz z męzuniem oglądac filmik bedę

Och, Dziewczyny co się dzieje z tymi szyjkami:(
Psotko trzymam mocno, mocno kciuki, żeby skurcze ustały. Przytulam.
Maqniocieszę się, że jesteś i że z Różyczką wszystko dobrze:)
Anulamam nadzieję, że jednak szyjka nie puści. Leż, leż, leż.

Mocno trzymam kciuki za wszystkie leżące dziewczyny. Ja w pierwszej ciąży miałam skurcze od 20 tygodnia i musiałam leżeć. Brałam fenoterol. Szczęśliwie donosiłam malucha do 36 tygodnia, a potem mi go wywołali, bo... był za DUŻY:) I szyjka wcale się nie zgładzała (a przecież odstawiłam fenoterol). Synek urodził się zdrowiutki:) Ja też źle się czułam na fenoterolu - drżenie rąk, kołatanie serca. Za to zażywanie tego leku nie odbiło się na zdrowiu maluszka:)

witajcie nocnie,
cały dzień spędziłam praktycznie na dworze więc nie miałam jak zajrzeć.Ufarbowałam włoski, zjadłam i leżę z lapkiem teraz nadrabiając zaległości.
Mam nadzieję że u Psoty leki wreszcie zaczęły działać i rano będą dobre wieści...psotka myślami jestem z Wami!
reszta kobitek już pewnie kima;)

witajcie słoneczne:)
ja faktycznie wczoraj padłam jak mucha.. coraz bardziej męczą mnie moje wahania nastroju, od euforii po płacz. znowu wczoraj się pokłóciłam z Pawłem i poryczałam do tego o głupotę- oczywiście zaraz to zostało naprawione, ale jednak zupełnie niepotrzebne..inna sprawa,że on też jakiś drażliwy..
całą noc śniły mi się głupoty z wcześniejszym porodem - to pewnie za sprawą newsów od psotki:(
mały się wierci, więc jestem szczęśliwa, zaraz śniadanko i muszę się w końcu ruszyć - do sądu muszę jechać - mam nadzieję, że nic się nie stanie..

Miłego dnia mamusie

Mnie też śnił się poród dzisiaj. Rodziłam sama, nawet położna zapomniała, że rodzę ;-) i dwa miesiące przed terminem urodziłam Wandę - 3800kg, która była zdrowa jak rydz. Bo podobno lekarz kropnął się w wyznaczaniu terminu porodu. Wyszłam następnego dnia do domu bo juz czułyśmy się świetnie. Oczywiście za tą samotność zrąbałam męża rano, niech wie ;-)
Teraz szykuję się do lekarza, na kontrolę oskrzeli. Później idę z NIką na szczepienie przeciwko rakowi szyjki macicy. Miasto robi profilaktyczne szczepiania 13 latkom, dzięki temu 1500pln zostaje w kieszeniach rodziców.
Psotka trzymam @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Życzę wszystkim miłego dnia :-)

Aniu myślę o Tobie i na pewno donosisz te ciąże no bo jak moze być inaczej :*
A ja od dzisiaj .... kiepsko Pawel zmienił pracę... na "Lepiej płatną" Bardzo się cieszy ja też ... ale to ma się wiązać ze szkoleniem i prawdopodobnie miesięcznym w lipcu ... ( niemcy)
nie mogę być na niego zła ... bo to sila wyższa ale jest mi przykro i wczoraj nawet nie potrafilam sie tak cieszyc jak powinnam ...
To nasze pierwsze dziecko myslalam ze .. będzie przy mnie
A tak poza tym caly czas się lecze przemywam Tantum Rosa ... zaapilkowalam .... pimafucin smaruje ... moze jest troszke lepiej ...
Buzka

Witam:-)
Wstalam bo juz glod nie dal mi pospac:-(juz moj cos robi.Wstawalam w nocy 2 razy w tym po 5 po leki bo brzuch mialam twardy
Weronika mam nadzieje ze juz sie nie skroci a Ty aplikuj sobie leki:tak:niestety taki nasz los czasami musimy same zostac...
Konwalianka ja tak samo mam z humorami byle co i wyje po chwili juz wesola jestem;-)
Mailuj gmina moich rodzicow tez robi takie szczepienia, ostatnio mama dzwonila ze Dominika ma miec:tak:
Sestina
ja tez wlosy pomalowalam:-)
Co do snow mi prawie co noc sni sie porod a jak nie on to szpital...
ciekawe co u Psoty...

Hej Dziewczyny!

to ja widzę, że nie jestem osamotniona z tymi snami o wcześniejszym porodzie - a jeszcze wczoraj oglądałam CSI odcinek, gdzie kobieta w ciąży miała wypadek samochodowy - w każdym razie stwierdziłam, że chyba daruję sobie forum, bo się strasznie w nocy denerwuję..... ale sądzię, ze to nie ma wielkiego wpływu....

trzymam wielkie kciuki za Psotę i wszystkie pozostałe skracające się szyjki.....

Mailuj, u nas chyba ta szczepionka tańsza jest - gdzies widziałam reklamy po 300 zł..... 1500 zł to szok :szok: aha i miałam się Ciebie zapytać, czy te godziny liczenia ruchów to są jakoś z góry określone, czy samemu można je sobie określić?

a dziś mam męża przez cały dzień!!!!!!

reklama
Balkan mi wczoraj lekarz dal taka karte ruchow plodu, mam liczyc od 9 i zaznaczyc kiedy bylo pierwszych 10 ruchow, tam jest podzial co pol godz,jesli od 9 o 21 nie bedzie ruchow natychmiast trzeba jechac do szpitala.
A i mowil zeby uzupelniac bo ta kartke trzeba miec przy porodzie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry