reklama

Lipiec 2011

Witam,
mialam bardzo glupie sny zwiazane z wyjazdem pomieszane z porodem i z problemem szyjki. w sumie nic pozytywnego.

Veronique1986 dobrze ze m znalazl lepsza race. jak napisalas to sila wyzsza, ale moze do lipca sie cos zmieni i pojedzie w innym terminie i bedzie przy Was. Mam nadzieje ze czujesz sie lepiej. sciskam

Psota kciuki trzymam. mam nadzieje ze jest juz lepiej.

milego i slonecznego dnia zycze wszystkim

reklama
Witam ja snów nie miałam. Albo nie pamietam. Ale chyba spałam krótko a intensywnie. Od godziny wymiotuje i krew mi z nosa leci. Mam dośc i jestem wściekła. Skoro mam takie samopoczucie to mogła mi szyjka chociaz odpuścić. A może ona własnie przez to wymiotowanie się skraca bo przecież szarpie mną wtedy strasznie. Zapytam gina na wizycie.
Przygotowania świateczne utkneły w martwym punkcie. Będe niczym pasozyt żerować na rodzinie. Cóz raz chyba mogę. Z drugiej strony jak nic nie robię to nie czuję świąt.
Psocia &&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia wszystkim lipcówką.

Wisnienka wspolczuje;*i nic nie rob w naszym stanie mozna sobie odpuscic i nikt nie bedzie sie dziwil, ja tez nic nie robie:-)
Weronika martwilas sie swoja waga ja kolejny mies przytylam 3,5 kg w sumie juz 13 na plusie ale co tam pozniej bede sie matwila;-)
U mnie lakarz sie smial ze w 16tyg zobaczyl siusiaka i jest nadal a nie tak jak ja myslalam ze cos sie zmieni:-D
Ostatnio mam takie parcie na slodkie jak nigdy, do tej pory praktycznie nie jadlam tylko slone i kwasne:tak:

to tez nie, nic na mleku jak juz jedynie budyn i to nie za czesto. Podobno gdy mialam 6 mies juz cyca nie chcialam, innego mleka tez przechodzilo jedynie sztuczne a teraz sam zapach mnie odrzuca...

kurcze ale dobrze chociaz ze te jogurty wcinasz :-) .... ja mam dzisiaj albo zludzenie optyczne albo brzuch mam nizej ? :| UHmmm
Nie wyspalam sie dzisiaj z 5 razy wstawalam siusiu bo ja jak glupia sie opije zawsze na noc a potem wstaje :/ :P

reklama
Ja tez pije duzo lekarz mowil ze powinnam 3l wody,a do lazienki tez chodze czesto:-(moze Ci sie wydaje u mnie kazdy mowi ze mam nisko ale ja tego nie widze:tak:
Jogurty przechodza ale bez rewelacji, jedno wiem ze nawet po porodzie nie zmusze sie do mleka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry