Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katerina mam taka ndzieje
Mala ma jeszcze troche czasu poza tym po 30 tyg dzieciaki sie jeszcze odwracaja tak mi lekarz mowil, wiec bez obaw;-)
Moja znajoma mowila ze jej mala w 35 tyg jeszcze byla golowka do gory ale o porodu sie odwrocila
pipi, anulka buziaki!! jak psocia sie odezwie to szybko dam znac, poki co cisza, moze jest na jakis badaniach. katerinka moja była ułozona główkowo przez 10 tygodni, teraz ułozyła sie miednicowo, na pewno maluszki jeszcze sie odwróca, troche czasu jeszcze im zostało
Katarinka moja tez ułozona miednicowo. Mam nadzieję, ze się przekręci
Anulka tak to jest mi nic nie odpuszcza ani wymioty, ani skurcze ani szyjka. Ale wazne żeby mała była zdrowa. Resztę wytrzymam. Maqnio buziaki
Ja ide chyba pospac.
Uff kamien z serca, bardzo sie martwilam o psotke, co chwile zagladalam czy sa juz jakies wiesci. Maqnio, dzieki za informacje i przekaz Psotce uściski i pozdrowienia.
moqnio dzieki kochana za wieści od psotki trzymam za nią kciuki
kurde nie wiem jak wy czy nie lepiej by było żeby jednak można było komentować na wątku szpitalnym . jakoś tak dziwnie tam się czyta na głownym komentuje .ale to tylko moje zdanie
a gdzie pojawiłą się corin?hop hop wisienko odpoczywaj sen dobrze ci zrobi
napisałam psocie ze wszystkie sciskamy, trzymamy kciuki i zeby wracała do nas jak najszybciej w dwupaczkuwierze ze da rade, silna kobitka z niej, tyle juz przeszła ze za chiny Dawidka z brzuszka nie wypusci