reklama

Lipiec 2011

reklama
Dodi, i troszkę i dużo;) ja się modlę, żebyśmy z Dawidkiem dali rade chociaż do początku 9 miesiąca:)

Wisieńka, to rewelacyjnie, że u Was wszystko bardzo dobrze! Dziękuję za info:)

Przeczytałam właśnie, na odpowiednim wątku, sms od Balkan, powiem Wam, że ją podziwiam, jest taka dzielna i opanowana, a to tylko dobrze i dla niej i dla Mateuszka, ja to ryczałam jak głupia.

Nie martw sie Psotka, wody wyciekaja naprawde rzadko i byloby to raczej wiecej plynu niz ta wydzielina. Teraz to nawet mozemy sobie mocz popuszczac, he he :-) Na tym etapie ciazy takie seksowne rzeczy sie dzieja

Wisienka - super! Teraz wiesz chyba skad te bole w kroczu / szyjce. To ta mala glowka:-)

Ostatnia edycja:
Wisienka super:-)mnie juz wali tak ze 3 tyg...
Psota powiem Ci ze ja mialam roznie na poczatku w szpitalu wylam bo sie balam i bylam sama, pozniej bylam opanowana a pod koniec juz tak od 9 dnia do konca wylam bo juz nie dawalam rady...

A i jeszcze chciałam napisac em_ce nie martw sie rozstępami na piersiach, ja tez mam na około sutków..hmm w sumie na calych piersiach moich małych mam:) no ale to jeszcze w ciąży z Michasią..teraz sa bladziutkie i PRAWIE ich nie widać, więc da sie z nimi zyc...
Jak narazie nowych rozstępów brak:)

reklama
Kociatka, o taaak, seksowne;)

Dodi, hehe, może i tak być;)

Ja też uciekam, muszę przespać ten ból zatok, wrrr... ;) Dobrej nocy Słonka i maleńkie Promyczki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry