reklama

Lipiec 2011

reklama
kociatka,wydrussia91,Marzena197235 90 % dzieciaczków tak się układa bo główka jest najcięższasiła przyciągania działa,ja niestety należę do tych 10%;(
Z chęcią tylko bym sie ta cesarką zamieniła z dziewczyną która się boi naturalnego porodu:)

Hej dziewczyny :-) wpadłam się pochwalić ze ja juz po wizycie mała rośnie jak na drożdzach wazy 1746g termin porodu z 9 przesunął sie na 5 lipca .
Remonty się konczą więc w koncu odpoczne i posiedze z Wami częsciej . Wyprawka prawie cała juz kupiona łozeczko złożone...posciel ubrana .Więc pozostaje mi juz tylko czekać i przed porodem wszystko poprac i przyszykować.
Pozdwawiam Was wszystkie ;-) maqnio dziękuje za zainteresowanie moją osobą:*

malinkaizi ja na szczescie sie nie boje porodu mimo ze wiem co mnie bedzie czekac jednak wole taki jak cesarke i mam nadzieje ze sie nic nie zmieni i urodze siłami natury

hej kochane,
a ja mam przesądzone cc- poza moimi dyskomfortami raczej większość plusów zwłaszcza dla dziecka mniejsze ryzyko. Moja mała raczej poprzecznie, choć na usg 2 tyg temu była główką w dół, ale od kliku dni puka inaczej i brzuch zmienił kształt:)

Wybaczcie, nie doczytałam, co pisałyście, bo szczerze powiedziawszy nie mam siły, prawie cały dzień przespałam, tak mnie męczą zatoki. Ból jak cholera! Jak mnie mój mąż zobaczył po przebudzeniu, to bez pytania czy chce, czy nie wsadził mnie do samochodu i zawiózł do laryngologa. Lekarz zapisał mi wodę morską i bioparox do nosa. Liczę, że mi to minie, badziew jakiś!

Kochane, czy Wy też macie nadmiar śluzu i to takiego wodnistego? Bo ja się zaczęłam zastanawiać, czy to śluz, czy wody płodowe.

Widzę, że o ułożeniu naszych maleństw rozmawiacie, mój synuś ma położenie miednicowe, ale jeszcze ma czas, żeby zmienić pozycję:)

Wisieńka, nie oddam nikomu mojej ,,piłeczki”;)

Wydrussia, super, że z maleńką wszystko dobrze:)

Wszystkim mamusią gratuluję udanych wizyt!

Wybaczcie moją lakoniczną odpowiedź, wszystkie mam Was w pamięci:)

Ostatnia edycja:
sestina chciałabym się móc umieć cieszyc z tego,że bedzie bez bólu i dziecko nie będzie musiało prze kanał rodny się przeciskać ale dla mnie to jest jednak więcej minusów; szew po cięciu , problemy z laktacją, dłużej się dochodzi do siebie i ciążej zrzucić wagę oraz obwisły brzuch:((((
maqnio słodkich snów;*
psota ja mam raczej budyniowatą wydzielinę na szczęście lekarz mnie uspokoił,że to normalna wydzielina.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane!

psotka, ja mam róznie, raz bardziej wodnista, a raz właśnie taka budyniową.. ale podobno to normalne:)

Mimi, ja z porodem, to chyba wolałabym żyć w błogiej nieświadomości hehe, te które maja urodzic 1 dziecko to boją się własnie tej niewiadomej, jak to bedzie.. a ja juz wiem czego mam sie bać heh, więc mogłabym sie zamienić:):)

Niestety tyle napisalyscie, że nie pamiętam co chciałam ktorej napisać, wybaczcie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry