malinkaizi dlaczego myslisz ze juz w takiej pozycji pozostanie? do 36 tc jeszcze dzieciaczki zmieniaja pozycje. Moja np tez byla caly czas w poprzek, teraz dopiero czuje ze zmienila pozycje bo mnie juz nie wali po bokach tylko bardziej tak do srodka. ZObaczysz ze nie ma co jeszcze myslec o CC, jak sie nie zmieni do 36t to dopiero sie martwic bedziemy :-) glowa go gory :-)
ja sie chyba wybiore na spacer z fretkiem. Probowalam uciac sobie drzemke ale nic z tego, teraz walnelam Nesce i juz na pewno nie zasne, wiec co mi pozostalo do roboty? nawet was nie ma na forum zeby o czyms porozmawiac :-(
Wydruska a ja myslalam ze jak dziecie sie duzo rusza to ze wszystko ok

moja mi tak szalala moze 3 tyg bo byla w tej felernej pozycji poprzecznej wiec na chwile spokoju nie mialam,a jak sie obrocila i juz nie czuje tyle ruchow to to mnie zaczelo dopiero martwic. Ale ciesze sie ze z malutka wszystko ok :-)
moja kolezanka na dniach bedzie rodzic, podobno mala ma miec ok 3600, zobaczymy jak jej porod pojdzie

az mi sie fajnie robi ze jej nie zostalo juz nic do czekania, a ja tutaj jeszcze 2,5 miesiaca ... ahh...