reklama

Lipiec 2011

Aj, Wisienka, uwazaj. Zadnego grypska prosze!
Vero, dam Ci znac co moj polowek powie (to nie jego dzialka, ale moze zetknal sie w czyms podobnym). Jesli chodzi o scislosc to schronisko pewnie i tak nie moze "zalozyc sprawy", bo - o ile wiem - tego typu spraw nie prowadzi sie z powodztwa tego typu, bo schronisko nie jest strona poszkodowana, nie jest w ogole zadna strona. Moze sobie najwyzej sprawe zglosic do prokuratora ktory dopiero ocenia czy nalezy cos wszczac czy nie. Jak powiedzialam, dopytam i dam znac. Ale o czym my mowimy - o pohukiwaniu jakies paniusi, ktora nie ma zapewne bladego pojecia ani o prawie (o czym swiadcza jej pogrozki) ani o zrowym rozsadku...
Kocham zwierzaki, mam sama kotki, ale Qrde to jest przegiecie.

reklama
kociatka no nie planuję właśnie żadnego chorubska.

Zamówiłam laktator z aventu, ręczny. Butelki Tomme Tippe z rurką odpowietrzającą i kupę innych rzeczy, niech to juz przychodzi............................

Wisienka, ani mi się waz chorowac!!!

Ja wlasnie zaczelam czytac 'luska na planecie dziecko' Pauliny Holz - myslalam, że gniot bedzie, a calkiem wdziecznie się czyta - ale zdecydowanie dla czytelniczek po 30-tce.

Dziś przyszedl do nas magik od remontow i powiedzial, że moze się do konca miesiaca wyrobic - bedzie to trwalo 2 tyg. :( zobaczymy, co jeszcze jutro lekarze nade mna uradza i ew bede się musiala do Mamy przeprowadzic.. :( nie wiem, jak ja to przezyje... Ale potem to absolutnie nie bedzie mozliwosci remontu przez kolejne 2 lata...

ale tu się akcja dzieje..szok.. ja już nic Weronika nie piszę bo wszystko zostało napisane..szkoda słów..

ja po wizycie.. maluch rozwija się prawidłowo, waży 2 kg, ale lekarz powiedział, że nie zapowiada się aby przekroczył ostatecznie 4 kg; ułożony jest główkowo i to co często czuję nad pępkiem to kolanko:) pięknie wygląda i akurat miał czkawkę:-) mój szkrabuś
lekarz stwierdził, że nie skróciła się szyjka i że mały bardzo napiera na nią, ale jest ok jest zamknięta.. i uwaga! mogę pozwolić sobie na małe co nieco w łóżku:szok::-D pod warunkiem, że nic się nie będzie działo.. heh, ale mój Paweł mówi, że ma stresa i ma blokadę :-p dał mi też numer do oddziałowej szpitala, abym zadzwoniła i umówiła się na oglądanie - fajnie, bo ostatnio ciągle o tym myślę

Konwalianka, to kawal chlopa masz w brzuszku! :)

Wisienka, jestem na poczatku ksiazki i jest OK. Wczesniej czytalam 'dziecko dla poczatkujacych' Talki - no to raczej nie mój rodzaj 'literatury'...

Konwalianka, super wiesci! I ze mozna male co nieco, no prosze - to musi byc naprawde OK:-) Twoj szkrab tez napiera? Zadokowal sie juz nisko znaczy sie? Jak Ci sie szyja nie skrocila to moze i dla mnie jest szansa

Balkan, jak po 30-ce to na pewno dla mnie:-D

Konwalianka, super wiesci! I ze mozna male co nieco, no prosze - to musi byc naprawde OK:-) Twoj szkrab tez napiera? Zadokowal sie juz nisko znaczy sie? Jak Ci sie szyja nie skrocila to moze i dla mnie jest szansa

no tak powiedział lekarz, że nisko jest, powiedział też, że jest pełen podziwy wytrzymałości mojej szyjki i że bardzo ładna:confused: cokolwiek to znaczy, heh, ale to tylko ginekolog może się zachwycać :-)

reklama
A ja dziś, ot tak, zadzwoniłam do przedszkola, że chcę zapisać dziecko. Byłam ciekawa czy dzwoniąc w maju sa jeszcze szanse na zapisy, a pani mi powiedziała, że nie ma szans, że zapisy są UWAGA! 2 lata wcześniej. :szok: czyli za rok muszę zapisać małą do przedszkola, jeśli będę chciała zeby szla jako trzylatka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry