FoCzUsiA
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyneczki:*;-) Mi też lekarz zmienił datę porodu z 7 lipca na 1-go:-) Ale coś czuję w moczu, że urodzę w czerwcu...byleby to za wcześnie nie nastąpiło;-)
Jak przez całą ciążę nic mi nie dolegało oprócz zgagi...tak teraz okropnie mnie nogi bolą i zaczęły puchnąć:-( A jak ostatnio poszłam na spacer taki dłuższy to 3 dni musiałam odpoczywać, żeby dojść do siebie
Czuję się jak mały wieloryb i chodzę też jak pingwinek jakiś...z boku na bok..hahaha
U mnie na szczęście Misiaczek też główką w dół skierowany;-)
Ale ostatnio zaczynam coraz częściej myśleć o porodzie i troszeczkę zaczynam świrować..hahaha
Jesteście już spakowane do szpitala??
Bo ja zamierzam się pakować na weekendzie...hahaha
Może jestem szurnięta...ale wolę wcześniej niż później się dodatkowo stresować;-)
Jak przez całą ciążę nic mi nie dolegało oprócz zgagi...tak teraz okropnie mnie nogi bolą i zaczęły puchnąć:-( A jak ostatnio poszłam na spacer taki dłuższy to 3 dni musiałam odpoczywać, żeby dojść do siebie
Czuję się jak mały wieloryb i chodzę też jak pingwinek jakiś...z boku na bok..hahaha
U mnie na szczęście Misiaczek też główką w dół skierowany;-)
Ale ostatnio zaczynam coraz częściej myśleć o porodzie i troszeczkę zaczynam świrować..hahaha

Jesteście już spakowane do szpitala??
Bo ja zamierzam się pakować na weekendzie...hahaha
Może jestem szurnięta...ale wolę wcześniej niż później się dodatkowo stresować;-)
cwaniara mała.... syn za to boi sie konkurencji bo to typowy cyc mamy.... spi ze mną przytula sie itd .... podpytuje sie mnie czy jak sie mała urodzi nie wyrzuce go z mojej sypialni
Wiadomo,że ttego nie zrobie ale sądze ze z czasem bedzie miał dośc małej syreny i sam do siebie zwieje
No i tez mysle o tym pakowaniu.. Przynajmniej o tym co tam w te torby bedzie trzeba powkladac...

u mnie w sumie tez tylko to pranie i prasowanie zostalo... Jedna pralka juz poszla, dzis mialy byc kolejne dwie ale pgoda taka ze i tak nie wyrzuce na balkon zeby wyschlo wiec sobie odpuscilam... ;-) A na koncu, po upraniu juz wszystkiego bede prasowac. Ale jak to ma trwac 2,5h tak, jak Emka napisala...