sestina
Fanka BB :)
witam ponownie,
wróciłam od ginki. Wyniki wszelakie w normiach, jedynie leukocyty podwyzszone ale w normie dla ciężarnej. Macie tez ich sporo??? Mała pośladkowo ułożona, buzial nad pępkiem zwrócony do zewnątrz więc średnie widoki bo mam z przody łóżysko. Waży 1621 gram
wszystko w brzusiu idealnie. Bardzo mnie to cieszy
CC z ogólnym znieczuleniem już postanowione.
wróciłam od ginki. Wyniki wszelakie w normiach, jedynie leukocyty podwyzszone ale w normie dla ciężarnej. Macie tez ich sporo??? Mała pośladkowo ułożona, buzial nad pępkiem zwrócony do zewnątrz więc średnie widoki bo mam z przody łóżysko. Waży 1621 gram
, później aby się przecisnąć w sklepie.. mam dość.. dzisiaj pisałyśmy o tym, jak to czasem ktoś nam ustąpi miejsca, więc nie powiem.. zostałam mile zaskoczona przez Panią ekspedientkę, która jak tylko mnie zobaczyła to od razu powiedziała temu tłumowi ludzi, że to kasa dla uprzywilejowanych i że mają mnie przepuścić.. fajnie chociaż jeden Pan się naprawdę zdenerwował
Dziś moja alergolog zapytała mnie pod koniec wizyty - "A pani jest w ciąży?". Mąż mówi, że gdyby nie spory brzusio - kulka, to nic się nie zmieniłam.