Hej dziewuchy.
Majluj ja zakupię własnie ten. Chyba, ze w środę jak będe we Wro znajdę coś w zielarskim(jest jeden super zaopatrzony). W ksiązce , którą mam polecają własnie mieszankę tych dwóch olejków z migdałów i kiełków a moja połozna mówi, ze wazne żeby był naturalny.
Sestina ja tez ostatnio miałam podwyższone leukocyty, gin nie mówił, ze źle
gonia Jesli przepływy w porządku to pewnie nie jest źle. Maluch rośnie swoim tempem. Został mu okres tycia do przebycia to nadrobi. Nie wszystkie dzieci musza rodzić się duże. Maciek miał 2650 a teraz ma 190 cm i 84kg Ja nawet nie chcę żeby moja Emisia była wielka jak mam ją rodzić SN. Może wprowadz do diety więcej wapnia, białka i witamin z owocków jesli oczywiście jeszcze da radę coś wprowadzić. Bo ja jak mi ktoś mówi, ze musze jeśc więcej tego czy tego to juz nie wiem kiedy. Może w nocy, skoro jem 5 zbilansowanych posiłków dziennie.
Konwalianka pewnie to sluz jak piszą dziewczyny. Pamiętam na moim innym watku 2 dziewczyny pisały, ze im wylatują jakies kłebki i kłaczki sluzu i myslały , ze to czop a ginki stwiedziły, ze to po prostu więcej wydzieliny w takiej postaci. Na końcówce normalne podobno. A ten masaz masz rację trochę cięzki.
Ja dzis sama w domku. Maciek pojechał z moją sister do mojego taty na weekend, Paweł ma szkołę więc będę się nudzić.
Strasznie bolą mnie dziś palce u dłoni i stopy. Troszkę spuchły moze od tego ale przynajmniej dziś nie wymiotuję.
Moja talia wynosi 104cm)))))))))))))))))))))))))))))))))