reklama

Lipiec 2011

reklama
moja znajoma mowila mi zebym koniecznie kupila i uzywala olejku migdalowego, ze jest super ale nie pamietam, czy weleda, bo tam jest jeszcze olejek z kiełków pszennych i mieszanka naturalnych olejków eterycznych. Ale mysle, ze nie zaszkodzi - moze tylko pomoc. ja zamierzam kupic :)

Hej dziewuchy.
Majluj ja zakupię własnie ten. Chyba, ze w środę jak będe we Wro znajdę coś w zielarskim(jest jeden super zaopatrzony). W ksiązce , którą mam polecają własnie mieszankę tych dwóch olejków z migdałów i kiełków a moja połozna mówi, ze wazne żeby był naturalny.
Sestina ja tez ostatnio miałam podwyższone leukocyty, gin nie mówił, ze źle
gonia Jesli przepływy w porządku to pewnie nie jest źle. Maluch rośnie swoim tempem. Został mu okres tycia do przebycia to nadrobi. Nie wszystkie dzieci musza rodzić się duże. Maciek miał 2650 a teraz ma 190 cm i 84kg Ja nawet nie chcę żeby moja Emisia była wielka jak mam ją rodzić SN. Może wprowadz do diety więcej wapnia, białka i witamin z owocków jesli oczywiście jeszcze da radę coś wprowadzić. Bo ja jak mi ktoś mówi, ze musze jeśc więcej tego czy tego to juz nie wiem kiedy. Może w nocy, skoro jem 5 zbilansowanych posiłków dziennie.
Konwalianka pewnie to sluz jak piszą dziewczyny. Pamiętam na moim innym watku 2 dziewczyny pisały, ze im wylatują jakies kłebki i kłaczki sluzu i myslały , ze to czop a ginki stwiedziły, ze to po prostu więcej wydzieliny w takiej postaci. Na końcówce normalne podobno. A ten masaz masz rację trochę cięzki.

Ja dzis sama w domku. Maciek pojechał z moją sister do mojego taty na weekend, Paweł ma szkołę więc będę się nudzić.

Strasznie bolą mnie dziś palce u dłoni i stopy. Troszkę spuchły moze od tego ale przynajmniej dziś nie wymiotuję.
Moja talia wynosi 104cm)))))))))))))))))))))))))))))))))

sestinka sprawdziłam 15.My możemy miec wyższe. Nie martw się na pewno jest dobrze. A nic ci nie dolega? Wiesz u nas najczęściej to układ moczowy. Ja profilaktycznie jem, pije lub łykam zurawinę. Teraz mam sok był u nas w aptece w promocji 900ml za 9,99

Mój Paweł mnie wkurzył az nawrzeszczałam na niego. Dzwoni do mnie , ze zapisał się na praktyki( jest w wyższej szkole oficerskiej wojsk lądowych i praktyki musi odbyc nie da się ich załatwić) na UWAGA 14 -30 lipca. On chyba zapomniał, ze ja na 9 tego mam termin. Poszedł to odkręcać.
realmad2.gif

Ja mialam leukocyty 9.
wisieńka, to rzeczywiscie Twoj Pawel zaszalal... Tez bym sie wkurzyla, ale pewnie zrobil to nieswiadomie;-) Moj maz odkad go znam jest tak rozkojarzony ze ciagle zalicza jakies wtopy;-)

Ania mój Paweł zakręcony jest po prostu, ogólnie mnie to śmieszy ale czasem wyprowadza z równowagi. Jego zakręcenie przejawia się np w taki sposób. Wybralismy dla małej imie Hania i Paweł trzyma rękę na brzuchu i mówi do niej. Po pewnym czasie przestała kopac a on: Co to HENIU nie kopiesz tatusia, śpisz?Ja się pytam jaki Heniu????????????A on do mnie to jak to ona nie nazywa się Henia!!! O matko dobrze, ze to wyszło na jaw bo poszedłby do USC i zapisał nam Henię czyli Henrykę. No i tak Emilka wygrała w rankingu. tatus nie musi uczyć się imienia:-D
A leukocyty u ciebie bardzo ładne

wisienka moj maz wzia urlop na koniec maja opierdziel zebral ale juz wszystkie paniusie zarezerwowoaly sobie czerwiec, lipiec i stwierdzily ze i tak ma ustawowe 2 dni i tatusiowe wiec moze jakos to bedzie
a Emilka to ładne imie, moja chrzesnica ma tak na imie i nie jest zbyt popularne wiec na pewno nie bedzie tak jak teraz z Julkami ze jest po 2, 3 w klasie czy grupie
sesinka ja wlasnie mialam wkucie do kregosłupa i nic nie czulam od pasa w dol

hej Zabeczki!!!

wisienka faceci tak maja - zakreceni sa na maxa, moj czasem jak wyjedzie z jakims tekstem to mnie powala, osttanio niby w zartach zapytal czy trawy bym nie skosila:szok:..no coments:)
konwalianka badz co badz to mile jak ktos zauwaza nasze brzuszki i traktuje ulgowo..chocby wlasnie w kolejce do kasy, wkoncu jak nic jestesmy uprzywilejowane:)
gon1a spokojnie trzeba miec nadzieje ze maluszek nadrobi , a i zawsze usg jakis blad pomiaru ma:)
mailuj...eh no super - pierwszy rzad na watku to awans jak pierun:) a poza tym czerwcowki powoli zaczely sie rozpakowywac wiec za chwilke my zaczniemy (byla nie w maju)
magia ja tez prawie wszystkie ciuszki na 62 i 68 kupuje:)
witam nowa mamuske i wszystkie "stare"brzucholinki:*

ja tez dzis popoludniu gosci mam, troche sie rozerwe:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry