reklama

Lipiec 2011

Niczko miętka i do wyreczka :-) a co do mydełka Kochana miałam podobny problem i na mnie podziałało więc poleciłam :-) po to tu jesteśmy żeby wymieniać się doświadczeniami :-)

reklama
a ja dzisiaj cały dzień wyszywam..tak mnie coś wzięło.. pochwalę się jak skończę :) kilka razy igła lądowała w moich palcach, ale czasem można się poświecić :)
wcześniejsze bóle nadal mam, ale za to mały bardzo się wierci - szok! aż może za bardzo.. no i czkawki go męczą - bidulek..
Weroniko, ja wczoraj byłam w szpitalu w Piasecznie..w przyszłym tygodniu wybieram się do Instytutu :) miłego zwiedzania

NIka czasami trzeba wyprobowac wielu sposobow zeby stwierdzic co tak na prawde ci pomaga, bo to co jednym skutkuje drugim w ogole nie zadziala. Mietke ja pije jak mam problemy z zaparciami badz gdy czuje sie niewyraznie. Pamietaj ze na problemy zoladkowo-brzuchowe dobry jest wlasnie ryz ale nie z cukrem czy maslem Niczka :-D mozesz go zalac jogurtem naturalnym badz owocowym, to pomaga wzmocnic flore bakteryjna w zoladeczku i jelitkach :-p :-D

ja chyba zejde ze swoim kretem albinosem na spacer, mimo ze wieje i pewnie dziad nie bedzie chcial chodzic tylko sie schowa w moich ramionach to moze zmusze go zeby troszke pospacerowal :-D

em_ka, ten twój biały krecik ma z toba dobrze! :-)

konwalijanka, ja nie mam cierpliwości do takich robótek:)

Właśnie zrobiłam sobie wileka miche kaszki mannej, z sokiem malinowym i pochłonęłam wszystko:) teraz siedze i dysze, a mała ma czkawkę:)

heh, dodi, ja też nigdy nie miałam..aż się sama dziwię, że mi się chce wogóle:)
pewnie po słodkim czka.. wtedy dzieciaczki chętniej łykają wody.. mój mały często czka po owocach..

dodis to mi zrobilas smaka na kaszke manne, chyba jeszcze troche mam z kiedys tam to jak kupie sos malinowy to sobie zrobie :-D mniam :-p
my z D ogladamy jeszcze film na cinetube ale po 75 minutach ogladania trzeba czekac 30 min (nie wiem po jaka cholere, chyba zeby wykupic konto premium :/ ) ale zaraz bedziemy musieli isc spac bo on jutro do roboty wstac musi.

wiec zycze wszystkim dobrej nocki :*

Ja znów noc zawalona :-( poszłam do wc i oczywiście za długo czekałam bo pęcherz daje popalić :-( i jeszcze krocze mnie pobolewa :-( mam już dosyć :-( chciałabym przespać w końcu chociaż jedną noc :-(

witajcie mamusie,
wydrusiu nie zazdroszczę..wiem, że nie ma gorszego niż nieprzespana noc..

ja wczoraj też cos miałam z pęcherzem, w toalecie byłam z milion razy, sikać mi się chciało dosłownie co 10min. a nawet nie czułam aby mały napierał na pęcherz.. no i biegunkę miałam..ech, oby dzisiaj się nie powtórzyło..

miłego dnia!:-)

Hej Mamuśki
Konwalianka no niestety a tego się już nie odeśpi ale cóż nie długo nie jedna noc bedzie nieprzespana :-)
Jadę zaraz z przyjaciółką na egzamin na prawko :-) trzymajcie kciukasy za nią :-) stresa mam razem z nią :-)
Życzę miłego dnia :-)

reklama
Cześć Laseczki Brzuchate
Ja zaraz lecę załatwiać dokumenty związane z preprowadzją. Wpadam tylko życzyć Wam miłego dnia. Balkan , Wisieńko paczka o 15 wychodzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry