reklama

Lipiec 2011

Witajcie poznym popoludniem ja wlasnie pozegnalam ciocie i siostre przyjechala w odwiedziny przy okazji pokoj zobaczyc:) posiedzialysmy pogadalysmy ale masakra przezywa bo w sierpniu slub bedzie brala hehe i sukienka a to kwiatki itp osluchalam sie ja to juz chyba slubu nie wezme hehe tyle zalatwiania:)
maly chyba sie cieszy ze pusto w domu bo tak mi zaczal dawac ze szok:) rozwali sobie chyba ten domek :)

reklama
Ja wczoraj jadlam truszkawki ale tez jadlam salatke z majonezem ii w ogole duzo BIALKA ... u tresciowej ... jadlam te jajka zmajonezem i salatke :/ i sie troche mozliwe ze przemajonezowalam :/ i truskawki to chyba od tego ...
Po nos-pie przechodzi na 2-3 godziny i wraca to znowu i to nie jest ciagly bol... tylko trwa 10-15 mionut .... i przechodzi najgoresze jest to ze za przeproszeniem nie moge sobie ulzyc puszczeniem baka ... tylko mi tak bulgocze w jelitach ...
I to uczucie jakbym zaraz miala dostac biegunki :/ zadzwonilam na IP myslalam ze ciocia ma dyzur i tak jak napisalam Maqnio baba mi tak odpowiedziala ze jakby mogla to najlepiej by mi powiedziala ze " z taka dyrdymala to moge w oogole nie przyjezdzac" kazala wziac nos-pe wegiel polozyc sie pic rumianek i nie jest wzdymajacych rzeczy i nie panikowac i ogolnie jak bol bedzie nie do wytrzymania i nie pomoze nawet nos-pa to wtedy mam przyjechac ...
Wiec pisze do Was z wyrka i leze ... sobie tak to zawsze mi Pędzel na stopkach lezal i mruczkal a teraz cisza Pawel ... gdzies wyszedl do kolegi i tak cicho i glucho ze az tykanie zegara slychac . I w ogole szaro-buro mam nadzieje ze ten dziwny bol brzucha mi przejdzie ... boje sie cokolwiek zjesc:/ teraz Emko piekne ZYJATKO kurcze jak maly KRET wyglada

NIka wypij rumianek albo miete i lez kochana, przykryj sie, wygrzej i odpocznij. MOwie ci ze ja takie cos mam jak zjem nie to co trzeba, moze rzeczywiscie namieszalas i to dlatego. :*

Ps. maly kret :-D :-D :-D ahahaha dobre, ja go z nietoperzem zrownalalm :-D

Veronique oby to minelo... sprobuj moze serek ziarnisty zjesc lekki nie powinno ci siasc na zoladek...

Moj maly chyba jest na dyskotece hihi ale daje ;)

suwaczek mi jeden znikl hmm jak to mozliwe ahh

Anulka masz You Can Dance !!! :D maly juz trenuje ...
Emko noo popatrz tak z profilu istny Krecik ale albinos ... aaaaaaaaaa tooo niespotykane ale zadarty nochal uroczy !!!!
I zastosuje sie do Twoich metod herbate mietkowa strzele sobie i wygrzeje pupe...
A wogole miete i na przyklad melise mozna pic w ciazy ? :)

Veronique w różnych artykułach czytałam różne opinie na temat picia mięty w ciąży jak np tu: Zioła w ciąży - www.mamazone.pl. Ale nie wiem czy to nie przesada - lekarza nigdy nie pytałam. W każdym bądź razie ja się na rumianek przerzuciłam, też działa na trawienie. Ale z drugiej strony można znaleść opinie mam które piły mięte w ciąży codziennie i nie miało to wpływu...

Ostatnia edycja:
Weroniko mi lekarz powiedział, że mogę rumianek pić lub miętę jak miałam właśnie problemy z żołądkiem więc to nie zaszkodzi. Oczywiście gdyby się piło codziennie litrami takie rzeczy to mogłoby się przesadzić ale tak ogólnie to można. Tak mi gin powiedział. Dziewczyny mają rację, leż w łóżku ile wlezie, wygrzewaj się i myśl o dzieciątku jak będzie cudownie:-)

Hej Kochane ja powróciłam do domku :-) wykąpana siedzę przed tv :-) łóżeczko jutro zamawiam :-) Patusiu witaj Kochana :* Pozdrawiam wszystkie Mamusie :-) i Dzieciaczki :-)

reklama
Umylam lodowke booo juz Salomnella do mnie z niej krzyczala mialam takie wrazenie ... i teraz az szybki przejzaly :P mialam lezec ale przynajmniej zapomnialam troche o tym dziwnym bolu teraz sobieeee zaparze rumianek iwskakuje pod kocyk ...
Ajj mam nadzieje tylko ze te bole nie sa grozne ktore mam :/ nie mam ich caly czas ale to uczucie jak na zaprzeproszeniem sraczke nie jest fajne :/ to tez swoisty skurcz tylko ze jelit... i wlasnie nie wiedzialam czy to bol jelit czy macicy :/
Brzuszek jeszcze troszke doskwiera... dzisiaj postaram sie moze zjesc Ryz.... tylko ze ja tak na sucho nie lubie najlepiej z maselkiem i cukrem :P ale w moim stanie maselko i cukier nie "baudzo" :P
Jeszcze niema dzisiaj nic ciekawego w TV ...
Aaaaa i Wydrusiu musze Tobie podziekowac apropo mydla ... i srodkow do higieny odkad stosuje szare mydlo bialy jelen zadnych akcji swedzacych z ma mysza niema ....
:P Zreszta dobra rada Sestinki z tym mlekiem acedofilnym tez bomba ! Ulga NATYCHMIASTOWA jak swedzi ...
ale jak nie urok to sraczka :/ doslownie ... jak przestalo mnie swedziec tak teraz bole jakies sraczkowe brzucha mam :/
aaaaa i jutro mam wizyte u cioci na bielanach ide zobaczyc oddzial i takie tam :)
A Wiecie moze co u Corin ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry