Umylam lodowke booo juz Salomnella do mnie z niej krzyczala mialam takie wrazenie ... i teraz az szybki przejzaly

mialam lezec ale przynajmniej zapomnialam troche o tym dziwnym bolu teraz sobieeee zaparze rumianek iwskakuje pod kocyk ...
Ajj mam nadzieje tylko ze te bole nie sa grozne ktore mam :/ nie mam ich caly czas ale to uczucie jak na zaprzeproszeniem sraczke nie jest fajne :/ to tez swoisty skurcz tylko ze jelit... i wlasnie nie wiedzialam czy to bol jelit czy macicy :/
Brzuszek jeszcze troszke doskwiera... dzisiaj postaram sie moze zjesc Ryz.... tylko ze ja tak na sucho nie lubie najlepiej z maselkiem i cukrem

ale w moim stanie maselko i cukier nie "baudzo"

Jeszcze niema dzisiaj nic ciekawego w TV ...
Aaaaa i Wydrusiu musze Tobie podziekowac apropo mydla ... i srodkow do higieny odkad stosuje szare mydlo bialy jelen zadnych akcji swedzacych z ma mysza niema ....

Zreszta dobra rada Sestinki z tym mlekiem acedofilnym tez bomba ! Ulga NATYCHMIASTOWA jak swedzi ...
ale jak nie urok to sraczka :/ doslownie ... jak przestalo mnie swedziec tak teraz bole jakies sraczkowe brzucha mam :/
aaaaa i jutro mam wizyte u cioci na bielanach ide zobaczyc oddzial i takie tam
A Wiecie moze co u Corin ?