konwalianka
Mały bąbelek
ta spacerówka nie jest taka mała, bardzo podoba mi się w niej podnóżek - taki zgrabnyw bolderze podobno spacerówka nie jest za wielka, ale poźniej na pewno gdzieś jak mała będzie miała z poltora roku kupie jakiś lżejszy wozeczek, co sie składa szybciutkoMnie tam koła nie przeszkadzaja, bo mam wielki bagaznik w aucie, więc spoko..
fajnie masz, widzisz, ja musiałam niestety z cm latać do auta (właściwie to Paweł), bo chcemy aby i stelaż i gondola nam się zmieściła.. powiem CI też, że bolder ma masywniejsze amortyzatory, więc także lepsze
heh, u mnie Paweł tez chciał zielony, ale jak pojechał do sklepu i zobaczył czerwony, to aż mu się oczka zaświeciłyCo najgorsze umówiliśmy się,że wózeczek kupi jak ja już urodzę będzie miał na to co najmniej 2 doby ale jak pojedZie sam to coś mi sie zdaje,że z zielonym wróci![]()
nie martw się też na zapas.. najwyżej go postrasz, w końcu z kobietą w ciąży się nie zadziera:-)
witam niedzielnie lipcóweczki
ja od 6.00 na nogach, rodzinkę wyprawiłam, Paweł pojechał zawieź ich na lotnisko, teraz tydzień wolnego
mieszkanie już ogarnęłam i mogę odpocząć.. ale powiem Wam, że przy takim 4 latku, to zawrót głowy..ciągle coś chce, bałagan, że szok! i do tego kręci się wszędzie
ja jednak nie przyzwyczajona jeszcze..ale mały z pewnością nauczy mnie cierpliwości..Miłego dnia kochane
Ostatnia edycja: