Hej kobietki..
Właśnie zadzwoniła do mnie kobietka u której zamawiałam łożeczko na allegro, że wysyłka potrwa 2 tyg, bo maja bardzo dużo zamówiń właśnie tego koloru i białego też i nie nadążają.. jak patrzałam to rzeczywiście duzo tych łożeczek sprzedają ostatnio.. pytała czy maja mi wysłać z powrtoem piniążki czy moge poczekać te 2 tyg.. oczywiście poczekam bo nic innego nie znajdę

dobrze, że nie czekałam dłuzej z tym łozeczkiem, bo byłoby śmiesznie hehe
Więc jakby ktoraś się zastanawiała, czy na łozeczko nie jest za wcześnie, to lepiej niech zamawia
Co do kosmetyków, to mam zel do mycia cialka i włosków wjednym, nivea sensitive.. kupiłam też bepanthen na sutki, ale tez na podrażnienia pupki jest świetny i dokupie krem z wysokim filtrem na dwór.. najwyżej jak będzie taka potrzeba to balsamikiem nivea małą nasmaruję po kąpieli.. chusteczki nawilżane też mam z nivei jakoś 6 paczek, bo były akurat w promocji, ale czekam teraz bo maja mieć w tesco pampersa chusteczki 6 opakowan po 25 zl

Sudocremu nie kupuję, bo w szpitalu w tych paczuszkach daja podobno więc starczy na początek, a jest on bardzo wydajny..
Wydrusiu, to gratuluję! kruszynka z twojej Lilki w porównaniu do mojej