Veronique1986
Fanka BB :)
Macie racje do porodu jeszcze troszke czasu ... przeciez tyle kobiet rodzilo to i ja urodze jako tako ....
A z drugiej stronmy gdyby to byl taki koszmar... to kobiety nie mialyby 2-3-4 dzieci ..
Glupia pipka ze mnie ze sie tak nakrecam ... ale co zrobic od dzieciaka zawsze na cos chorowalam i strasznie sie bolu boje ...
Musze sie ubrac w inna skore i inaczej myslec
Dzisiaj ugotowalam Botwinke poczestuje !!!!
A z drugiej stronmy gdyby to byl taki koszmar... to kobiety nie mialyby 2-3-4 dzieci ..
Glupia pipka ze mnie ze sie tak nakrecam ... ale co zrobic od dzieciaka zawsze na cos chorowalam i strasznie sie bolu boje ...
Musze sie ubrac w inna skore i inaczej myslec
Dzisiaj ugotowalam Botwinke poczestuje !!!!
Przeraza mnie to wszystko troche.
Bo po drodze uzywalam jeszcze Bepanthenu (rewelacja tez na obolale sutki), Linomagu, Tormentiolu i... maki ziemniaczanej. Ta ostatnia spisywala sie super.
Na poczatku smarowalam dupcie sudokremem po kazdej zmianie pieluszki i po kapieli. Do dzisiaj zdarza mi sie smarowac malego po kapieli. Powinno sie uzywac niewielkiej ilosci kremu, zeby nie wsiakal w pieluszke. Ale i tak uwazam, ze najlepiej pozwolic maluchowi pobrykac z gola dupcia, powietrzyc.
A jesli kupowac sudokrem, to jakies male opakowanie, bo jest bardzo wydajny.
Mam aspirator do noska po synku, w sumie jest malo uzywany, bo pierwszy zniszczylam w sterylizatorze...