reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, tych konców świata mialo byc już ochhhooooochooo i jeszcze troche.. Swoją drogą podobno napisane jest: nie znacie dnia ani godziny.. więc niby skąd oni to wiedza haha..

Jejku, ja mam w domu dwa Lwy, bo mąż i córeczka są spod tego znaku.. cieżki z nich stworzonka, uparciuchy jedne.. teraz pewnie będzie raczek:) a ja jestem rybka:)

reklama
Wydrussia ja sie woda ratuje bo zawsze pomagala... co do znakow to u mnie przewazaja koziorozce hehe tata, ja i brat a mama lew:) i fakt uparta ale koziorozce tez hihi

Laseczki was tez tak piersi swedza??

Anulka, mnie od czasu do czasu swędzi brzucho:) ale jak posmaruje to jest ok:)

Sutków nie smaruje jakos specjalnie, mysle, że to nic nie da jak narazie, szorstką gabką tez ich nie traktuje, bo chyba bym wyła z bólu heh..

dodi mnie tez brzusio czasem swedzi i tez od razu balsam i przechodzi... no ale teraz sie zalamalam jak on wyglada :/ jak dwie pilki do kosza normalnie... dobra zyzykuje najwyzej na zawal zejdziecie :/ wybiore najlepsze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja zrobilam zdjecia od przodu to szok przezylam hehe wole boczne ;) tez nie widze rozstepow tfu tfu ale na posladkach mam niewielkie od jakiegos czasu:(ale pewnie znikna:)

reklama
na pośladkach to ja juz mam od jakichś 6 lat, na udach też.. zniknąc nie znieknęly, ale ich nie zauważam:) bo całkiem wyblakły:) dziwne to, bo wtedy tez nie przytyłam w sumie w biodrach ani w tyłku..tylko w brzuchu przytyłam.. a jednak rozstępy mam tylko tam...

dobra ja uciekam, bo mnie juz tyłek boli... do jutra brzuchatki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry