konwalianka super ze moglas sobie takie zwiady zrobic, nie wiem czy u nas jest taka mozliwosc :/ nigdy nie slyszalam zeby ktos oprowadzal po szpitalu, oczywiscie jesli chce sie zapytac to powiedza ale .. zapytam szwagierki
co do oczkow to ja chyba bede przemywac woda przegotowana, choc sol fizjologiczna nie jest zla. Rumianku raczej nie.
miriam ja zjadam wszystko teraz poki moge, w takich ilosciach jakie tylko jestem wstanie pochlonac. Nie raz slyszy sie kobiety na salach przedporodowych wsiagajace sliwki badz czeresnie bo pozniej juz tak objadac sie nimi nie mozna
ja przyszlam z centrum zdrowia. Wyobrazcie sobie jakie debile tam siedza. Podeszlam do recepcji i pytam gdzie znajde polozna, wiec skierowala mnie na I pierto sala 13, pukam a tam zamkniete, kobitka ktora czekala na lekarza powiedziala mi ze wyszla 5 min temu, wiec stwierdzilam ze poczekam (w koncu byla godzina 13:30 i sobie pomyslalam ze zdecydowanie za wczesnie zeby opuscila miejsce pracy) siedze, siedze, siedze, zaczelam grac w golfa na komorce. W koncu sie wkurzylam, schodze do recepcji i mowie ze tej poloznej nie ma, jak wyszla tak nie wrocila, a ta sama babka ktora mnie wyslala do pokoju 13 powiedziala ze w takim razie jak jej nie ma to juz wyszla bo musiala cos zalatwic. Ja zrobilam mine stosowna do sytuacji :

i sobie mysle (ty piz*o to mi nie moglas tego wczesniej powiedziec, a jak glupek czekalam 30 min pod pustym gabinetem) potem mi zakaly zadzwonic i sie umowic na wizyte z nia, a wczoraj mi powiedzieli zebym nie dzwonila tylko przyszla bezposrednio do niej. I rob se babo co chcesz z takimi debilami. Ani tak ani srak :/