• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

No mój Mateusz podobno mały nie jest - jaki dokładnie to zobaczę za tydzień...... mój mąz podobno ważył 4 kg, ale mam nadzieję, że syn po nim tego nie odziedziczy....

co do malowania to nie sądzę, żeby rysunki na ścianie maiły duży wpływ na rozwój dziecka - może gdyby to była dziewczynka to bym zrobiła rybki i falbanki..... eeee.... chyba nie..... mam tylko nadzieję, że nie będe wymagała od dziecka, żeby za szybko dorosło.....

reklama
Hej Kochane dziś wylądowałam na IP z bólami podbrzusza,krocza i brakiem ruchu Lilki ... na szczęście jest wszystko ok szyjka ma 3 cm, mała ma lenia, waży 1850g zrobili mi KTG i są już jakieś skurczyki malutkie ale są... troszeczke się ruszyła ale i tak jest leniwa...

Wydrusia dobrze ze wszytko ok. A malej nie ma sie co dziwic ze lenia ma w takie upaly, ja tez bym najchetniej nic nie robila wiec doskonale rozumiem... A w brzuchu to juz w ogole musi byc upal i duszno hehe:p

Hej kulki..
Ja dopiero co sobie usiadłam, plecy mnie bolą niemilosiernie.. a to dlatego, że dziś dużo chodziłam, no i teraz cały wieczór sprzątalam.. och jak się zabrałam za to, to nie mogłam przestać heh

Ide was poczytac:)

wydruska no to mialas ladny falszywy alarm ze strony Lilki :-) dobrze ze to tylko len w nia wszedl :-)

dodis witaj

moja ma swoje dni, ale to nie ze wzgledu na pogode, bardziej od jej humorku, tak mi sie wydaje ^^

widze ze nie naskrobalyscie duzo , wiec zmykam na tv :-) zycze dobrej nocki bez koszmarow, tego tez zyczcie mi bo drugiej nocy takiej jaka mialam nie zniose, koszmarne koszmary ciezarowkowe :eek:

witam porannie..
u nas po burzy..od razu inne powietrze.. zaraz jedziemy do lekarza (Paweł kolana leczy) a później na zakupi i wielkie sprzątanie..jutro znowu rodzinka przyjeżdża na kilka dni, więc i sprzątanie i gotowanie mnie czeka..
miłego dnia pełnego radości i uśmiechu :-D

reklama
i ja się witam porannie
u nas też pogoda bardziej przyzwoita po całej nocy burz:szok:
lekkie słonko i wiaterek...bajka . lecę na zakupki
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry