reklama

Lipiec 2011

Witam jestem wieczornie:-)
Co do termometru tez sie zastanawiam:tak:
Zuzu ja tez sama moj poszedl do baru na mecz z kolega, wlasnie sie zastanawialam kiedy przyjdzie burza do naszego miasta bo juz dosc pogody mialam ale kur ze ze tez przyszla gdy ja sama:wściekła/y:
Iwonus zgadzam sie z Toba nie przeszly tego a juz mowia:tak:
Moge juz wiecej chodzic i tak za 3 tyg odstawiam leki:-)
Dziewczyny podziwiam was tyle przeszlyscie;*

reklama
Aniu spoksik :-) ja tam też jeszcze nie kupiłam ani sie nie rozglądałam :-)
Zuzu ja sie boje burzy :-( ale na szczęście u mnie nie ma :-) a cena rewelka :-) kiedy trafiłaś na taką promocje ?:-)
Iwonuś ale są świetne nie ? :-)
Jejku Dziewczyny coś dziwnie się czuje ostatnio... robi mi sie duszno zaraz zimno i szum w uszach :-/ na dodatek nogi mi puchną :-( tzn. kostki

zuzu - bardzo ładne to Twoje (a właściwie nie Twoje ;) łóżeczko :)
Jeśli da się zamienić materac na twardszy to ja bym zaryzykowała z używaniem turystycznego łóżeczka jako stacjonarnego.

Dziewczyny - malowanie w toku. Wymieniliśmy jedna farbę i jest o niebo lepiej - kolorek wyszedł ładny :) Jupiii! Ale zobaczymy jak to będzie wyglądało jutro.. Pozostanie nam jeszcze jedna ściana do malowania na inny kolor - mam nadzieję, że nie będzie znowu falstartu z kolorem.. bo to nie na moje nerwy :P

konwalijanka ja też mam taki zamiar aby razem się chwały różnica między nimi to 2 i 9 miesięcy a rocznikowo 3 lata. Mam nadzieję że będzie OK
ja mam dwie siostry i my się rodziłyśmy co 3 lata :) dla mnie też to ostateczna różnica, no chyba, ze później już większa, taka ok. 9 lat, ale wtedy już może mi się nie chcieć:-D

mnie też ten termometr wydaje się dość tani, w super farm widziałam znacznie droższe..a w biedronce nie widziałam :( kiedy go zuzu kupiłaś?

ja też sama, mąż o 18 poszedł na spotkanie wspólnoty i do tej pory go nie ma..inna sprawa, że teraz mnie chociaż nie denerwuje, bo wcześniej wstał lewą nogą..

Wyrdusi ja kupilam moze z 4 lub 3 mc temu przez przypadek heheh
Co do lożeczka tamten sie wyjmuje ten co jest w zestawie i wchodzi mi 120x70 i cena tego materaca 80 zl kokos pianka gryka i pokrowiec z przeyslką 100zl wiec cena nie wygórowana kolezanka kuopila za 120 zl u nas w miescie tradycyjny. A cena lożeczka to az 250 zl z przesylką a ma i plozy do bujania mozna zdjąc, paląk, moskitere wiszaąca jak baldachim a nie jak w innych ze sie zaklada ma plasko. wibre lampkę melodyjki i przewijak.... także jestem jak narazie zadowolona. Mąz podchodzil steptycznie do niego ale juz sie przekonal ze jest oka
Anulka noooo nieżle daje........

wydrusiu super a co do twojego samopoczucia to zbliżamy się ku końcowi jak te tykające bombki :-D więc tak może być że raz czujemy się lepiaj a raz gorzej... ale nie przejmuj się ja też tak mam ;-):-)

Zmykam do łóżeczka. Buzaiczki w pysiaczki kochane śpijcie dobrze. Papatki :-)

Dzis sobie zdalam sprawe ze pewnie za nieale 4 tyg urodze:szok:
Mam pytanie do dziewczyn ktore juz rodzily, umawialyscie sie ze swoimi lekarzami na rodzienie podczas jego dyzuru?

Załączniki

• clarustermometr.JPG.thumb_135x180.jpg
    clarustermometr.JPG.thumb_135x180.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Iwonuś dobranoc Kochana :**
Zuzu cena rewelka:-) jestem w szoku :-) promocja niezła Ci się trafiła :-)
Ja też uciekam bo dziś pilnuje 8 mies dzidzi :-) buziolki dobranoc Kochane :-) Buziolki w brzusiaki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry