reklama

Lipiec 2011

dodi no wlasnie zapomniałabym &&&&& za wizyte!! ciekawa jestem czy Twoja Mala przebije wagowo Rózinke:) spcer przekladam na popoludnie, jest taki upal ze chyba zlegne w ogrodzie, jejku i zapowiadali ze tak ma przez najblizsze dni byc non stop...

sis dzieki kochana za linka na gadu, pojade dzis do lidla obejrze kocyki:)
orchi zakladamy kolejny klub!!1

reklama
emeczka aaa co do wagi dzidzi Twojej sis ostatnio własnie nam tłumaczył dlaczego dzidzia może nie przybierać nawet jak mama dziecka może super się odżywiać a to od łóżyska tak się dzieje albo się robi "stare" łóżysko albo jest wada genetyczna u dzidzi jakaś

nie strasz mnie wadami, mam nadzieje ze to taki urok dziecka i bedzie mialo po prostu mniejsza wage i tyle. ZObaczymy co na nastepnym USG powiedza...

a tu macie filmik z ktorego ja zlewalam caly dzien :-D tak dla poprawienia humoru :-D
http://kwejk.pl/obrazek/112142

Ostatnia edycja:
ja też muszę już przygotowac dokumenty .ale zaczynam od 1-go .zapytam na wizycie jeszcze w srodę czy jakos specjalnie musze się przygotowac.sestinka nie wiem jak ty ale ja mam takiego stracha że jak już poznam termin to wam nie dam spokoju i ostrzegam będę panikować :eek:. i jeszcze najfajniejsze czeka mnie golonko na dole a ja nic nie widzę a w lustrzanym odbiciu kiepsko mi idzie . poproszę mężą:confused:nie ma wyjscia

emka nie wklejaj takich linków ja już mam problem z trzymaniem moczu ... nie mogę się smiac...grozi to poplamieniem noffej kanapy

Ostatnia edycja:
maqnio... ochhhoooo nie licz na to hehe.. mam nadzieję, że moja przystopowała z waga:) ty pewnie rozpakujesz sie wcześniej, więc Rozia może być większa, a ja to nie znam dnia ani godziny heh, więc nie chciałabym 5 kilo wyduszać hehe

jejku MADZIA, dobrze że mi przypomniałaś, bo bym poszła z taka szczotką do ginka! zaraz lece się wykosić haha

Orchidea, już dawno CIę nie widziałam!! Buziaki

U mnie na razie nie ma polskich czereśni - są węgierskie :) ale ja poczekam na polskie - na razie się dopycham truskawkami - tylko czekam, aż ktoś mi je kupi......

Emka, od tych ogórków to gospodarka hiszpańska raczej nie padnie - do tej pory dawała sobie sama rade w zmierzaniu donikąd.... ale to może byc gwóźdż do trumny..... oby nie, bo i tak cała unia będzie za to płacić łącznie z Polską.....

coraz bardziej mnie kusi, żeby wstać z tego łóżka - mam tyle do roboty, ale to dopiero początek 34 tyg......

Emka, Mateusz w 29 tyg ważył 1,3 kg więc znowu niewiele więcej i mówili, że wszystko w porządku - aha i jest ułożony posladkowo - do tej pory zresztą, a rośnie..... wg mnie to po prostu taka natura - sa dziecie mniejsze i większe, ale lepiej niech to sprawdzą lekarze dokładnie....

Ja wczoraj tez miałam nieziemski apetyt: śniadanko-standardowo kanareczki i mleko z kawą…potem drugie śniadanko, obiadek w wersji zupki,po zupce ciasto-mega duzo i cukierki czekoladowe, potem kiełbaska z grila zapita szklanką gęstej maślanki, i na koniec znowu fura kanapek…. I zgaga na dobranoc. uciekam kochane ,moze pózniej wpadne i was doczytam .bo musze sie zmobilizowac do tej nauki. buzialki

Zorah, jak przyrządzasz kanareczki? :-D No i ile pochłaniasz na śniadanie? :-D

Pani na targu mnie zapewniala że czeresnie są nasze, krajowe... nie miałam innego wyjścia tylko jej uwierzyć, ale ceną jeszcze powalają (20zl/kg)

Balkan, narobiłaś mi smaka krewetkami, chyba upiekę w panierce dzis na obiad. A miał być lekki obiad :sorry2:

Ostatnia edycja:
Magia10 jestem aktualnie w temacie kuchni, gdyż 07 czerwca 2011 r. (nareszcie!!!) mamy odbiór mieszkanka. Przesyłałam wiele zapytań do firm z Warszawy, ale ceny niestety mnie osłabiły.
Ostatecznie zamówiliśmy kuchnię w firmie z Sokołowa Podlaskiego (ASCO)- większość realizacji mają w Warszawie, Pani Monika z ASCO projektuje i wycenia meble bardzo szybko drogą mailową. Według mnie mają fajne pomysły, materiały też oglądaliśmy i nie mamy zastrzeżeń. Powiem, że my wybraliśmy meble z połyskiem w kolorach biało- śliwkowym.
Pozdrawiam
Monika

P.S. Nie wiem, czy korzystacie z opcji My Deal, ale dzisiaj pojawił się kupon za 29,00 zł na zakupy o wartości 60,00 zł w sklepie dziecięcym Lapetit . Ja skorzystałam (kupiłam pościel do wózka i rożek usztywniany), wiec może i któraś z Was skorzysta: MyDeal Cały kraj - Wszystkie artykuły dla bobasa i jego mamy z lapetit.pl za 29 zł zamiast 60 zł

maqnio jestem zaaaaa :-D
emeczka może lepiej poczekać do kolejnego USG moja mała w ciągu miesiąca przybrała ohohoh więc teraz pewnie i Twojej sis dzidzia będzie już dużo więcej ważyła albo obliczyła cuś nie tak i będzie poród później ;-)
balkan kochana buziakkkkkkkkkkkk :-D :-D i dla Mateuszka :*:*
Aaaa w sobotę koleżanka urodziła w rodzinnym mieście 3eciego synka 3600 ważył ale o 16 ja złapały bóle zaniem sie pozbierała do tego szpitala jej brat ją zwoził i nawet nie zdązyła się przebrać i w sukience ciążowej rodziła bo o 17.55 maluszek wyskoczył hihihihi także nic tylko nam takich porodów zyczyć laseczki kochane

reklama
Magia u mnie kuchnię robił koleś z podkarpacia, 3 razy do nas przyjeżdzał 270km, jak montował, to dwa dni był w W-wie.. jak my szukalismy kuchni, to w W-wie zaczynały się od 18 tyś! i to bez jakiś wydziwień.. a koleś nam zrobił za 14 tyś z wszystkim co chcieliśmy.. poszukaj zatem gdzieś nieco dalej

dodi, śliczny brzuszek.. może faktycznie nieco opięty, ale żeby pęknąć :no:
zorah - całą robimy sami z tego przepisu: Pizza By Rs - Krok Po Kroku - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne my postępujemy dokładnie wg. przepisu, tyle, ze teraz dajemy słodką paprykę :)
sestina, ja tez cos takiego mam, taki wewnętrzny niepokój, że to zaraz..

ja już mieszkanie ogarnęłam, pranie wstawione..zaraz za pracę dodatkową się biorę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry