reklama

Lipiec 2011

Wy tu o tej różnicy między główką a brzuszkiem, a ja cały czas główkę mam jakiś tydzień do przodu w porównaniu do brzuszka i nóżek, i mój gin mówi, że spokojnie, tak widocznie mam... Więc jedyną rzeczą jaką się z tego powodu przejmowałam, to że trzeba będzie taką główkę urodzić;) No ale joko, że jednak będzie cc i to może niedługo to się tym nie przejmuję...

reklama
Katerina sama napisalas ze nic z tym zrobic nie mozesz, wiec sie nie stresuj, bo to Ci na pewno nie pomoze. A lekarze to tylko ludzie czesto sie myla, albo co gorsza panikuja jeszcze bardziej niz my;) Nie masz wyjscie-musisz spokojnie poczekac. A my wszytskie trzymamy kciuki zeby bylo dobrze, wiec bedzie:-)

Witajcie kochane.
Ale miałam ciężką noc.... ledwie co się położyłam złapały mnie jakieś wymioty i biegunka, obydwie rzeczy na raz, niewiedziałam czego mam pilnować... Po tym wszystkim miałam lekkie skurcze brzucha, na górze jak i na dole i tak około 2 h. Straszne to było mam nadzieję, że się nie powtórzy.

Veroniko -wszystkiego najlepszego a przede wszystkim szybkiego rozwiązania !!!

dodi jeśli lekarz powiedział że dzidzia wagowo jest w normie to się nie zadręczaj tak, zawsze istnieje możliwość błędu pomiaru +/- 300 g.

Hej Kochane u mnie dziś noc kiepska nogi mnie tak bolały że nie wiedziałam jak je ułożyć :-( potem od rana jakiś koleś z kosiarką mi nad oknem latał ;-/ i jak tu odpocząć :-( pogoda fatalna... za ciepło :-( jutro idę mocz oddać do badania bo nogi mi puchną tzn. kostki... za tydzień mam wyniki posiewu do odebrania... Niczko wszystkiego najlepszego Kochana dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka oraz wytrwałości i szcześliwego szybkiego rozwiązania :** a reszcie życzę miłego dnia :-)

Aneta szybka jesteś już piaskownicę :-D

To nie dla naszego. Przynajmniej nie na razie. To dla córki lokatorki, żeby nam ogrodu nie rozkopywała.
Ale upal.

Katerina sama napisalas ze nic z tym zrobic nie mozesz, wiec sie nie stresuj, bo to Ci na pewno nie pomoze. A lekarze to tylko ludzie czesto sie myla, albo co gorsza panikuja jeszcze bardziej niz my;) Nie masz wyjscie-musisz spokojnie poczekac. A my wszytskie trzymamy kciuki zeby bylo dobrze, wiec bedzie:-)

No dokładnie. I tak nie masz wpływu, a nerwy tylko zaszkodzą Tobie i dzieciaczkowi. Więc głowa do góry, weź coś co Cię uspokaja albo idź na spacer, bo piękna pogoda.

katerina mojego brata znajomemu 2 tygodnie temu urodził sie syn i jego żona miała hipotrofię płodu ....urodził sie pare dni przed terminem z wagą 2.800 stan dzidziusia jest dobry lekarze uspokoili mame i pocieszali ze niedługo nadrobi wagowo. Ty masz 2 stopień dojrzałosci łozyska hmmm nie jest zle ja tez taki mam jesteśmy w 3 trymestrze wiec to normalne. Nie martw sie na zapas(ja wiem ze łatwo sie mówi) .Jesli nawet będziesz miała tą hipotrofię bedziesz czesciej odwiedzac lekarza który bedzie monitował dzidzie. Trzymj sie jakoś.

Heloł biegunkowo dziś znów:szok: Chyba za dużo wczoraj tej telewizji oglądałam:tak:
Niczko! Wszystkiego naj, naj!!! Samych pozytywnych myśli i zdrowiutkiego Waldusia w terminie.
Katerina myślę, że to dobrze, że lekarze są czujni, ale przy tej wielkości dzidzi to naprawdę może być ciężko zmierzyć te obwody. Przy moim pierwszaku główka ciągle wychodziła o 3 tygodnie większa niż brzuszek i reszta. No i że waży w 37 tc. już 4 kg. A okazało się, że ważył 3740, a główka wcale nie była nieproporcjonalna do reszty.
Iwonuś łączę się bólu. Byłam już na spacerze i poszłam do sklepu z synkiem, aż tu nagle czuję - rewolucja październikowa w moich kiszkach:eek: Ból podbrzusza, mdłości, biegunka. Wszystko o czym marzę. Dobiegłam do domu. A tu - biegunki brak:no:

Dziękuje Wam za Życzenia jeszcze nigdy tylu życzeń nie dostałam !!!! Bardzo dziękuje :-*

Heloł biegunkowo dziś znów:szok: Chyba za dużo wczoraj tej telewizji oglądałam:tak:
Niczko! Wszystkiego naj, naj!!! Samych pozytywnych myśli i zdrowiutkiego Waldusia w terminie.
Katerina myślę, że to dobrze, że lekarze są czujni, ale przy tej wielkości dzidzi to naprawdę może być ciężko zmierzyć te obwody. Przy moim pierwszaku główka ciągle wychodziła o 3 tygodnie większa niż brzuszek i reszta. No i że waży w 37 tc. już 4 kg. A okazało się, że ważył 3740, a główka wcale nie była nieproporcjonalna do reszty.
Iwonuś łączę się bólu. Byłam już na spacerze i poszłam do sklepu z synkiem, aż tu nagle czuję - rewolucja październikowa w moich kiszkach:eek: Ból podbrzusza, mdłości, biegunka. Wszystko o czym marzę. Dobiegłam do domu. A tu - biegunki brak:no:

MAm identycznie zimne cieple poty i tak na przemian mam wrazenie ze zaraz.... nie dobiegne do lazienki i bedzie klops :| a tutaj biegunki nie mam tylko same uczucie jak na biegunke :| juz Wam chyba o tym pisalam dziwne strasznie :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry