Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja marze o tym zeby byl juz lipiec;-) I zeby miec mala PRZY sobie a nie W sobie:-)
I mam taka ochote na cos slodkiego, ze mowie Wam, ale w taka pogode to nawet do sklepu isc nie mam sily... Albo mi sie nie chce, jak zwal tak zwal
no niestety mego miasta nie ma na ich liście zeby mi zakupy z ikei przyslali a tez bez senu placić 50 zl za dostawę jak wartośc jest o wiele niższa. Napisalam jeszcze do gości co sprzedają na allegro lożeczka z tymi poleczkami czy maja osobno .... zobaczymy co mi odp. A teraz wychodzę na dwór wkoncu ale lukam w lusterko i mam takie plamki brązowe wrrrrrrrrrrr ja tego nie chce ide nalożyć kg pudru zeby nic mnie nie wzielo....... heheh cmokam i dzięki za rady. bede wieczorkiem
Hej
ja jak zwykle z doskoku... Nie mam czasu na siedzenie na forum... Spadło na mnie tyle papierkowej roboty z firmy że nie mam nawet czasu wyskoczyc na zakupy dla małego... A termin tuz tuż... Jestem zmeczona bo mały daje mi ostro popalić siedzi pod żebrami i jeszcze się tam rozpycha i ostro mnie przydusza, nie ma pozycji która by była dobra na dłuższa mete. Na szczęście nie dokucza mi duchota i temperatura co u Was... szczerze współczuje. Ja mam na dworzu około 15 st góra 20 w dzień. Coś mi sie wydaje że jak bym teraz była w PL to jechała bym na porodówke
Mam pytanie czy któraś ma ten sam problem co ja... Od kilku dni mam problem bo strasznie mnie swędzi na wargach sromowych i łechtaczce. Wydzielina wydaje sie byc normalna. Do położnej mam dopiero na 10. A ja zaczynam wariować bo to nie miła sprawa. MAcie jakieś pomysły zeby przeszło?
dzob dziob z tego co laski mowily zsiadle mleko jest dobre na tego typu infekcje i mydelko z bialego jelenia. Najlepiej isc do lekarza ogolnego zeby ci dal jakas masc na to zeby sie nie meczyc kilka dni a nie wiadomo w co sie to moze przepoczwazyc.
tak widze ze wszystkie mamu dosc tych upałów, pocieszenie jedyne takie, ze nie rodzimy we wrzesniu, wtedy całe lato z brzuszkiem trzeba by pomykac. myslałam ze troszke pospie ale gdzie tam, niby oczy sie zamykaja a spac za chiny nie moge, cos czuje rpzez skóe ze kolejną noc przerycze
madzia uwielbiam Twoje riposty, sikam ze smiechu z tego mydla z jelenia. badz co badz em_ka jestes the best:-)