reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja marze o tym zeby byl juz lipiec;-) I zeby miec mala PRZY sobie a nie W sobie:-)
I mam taka ochote na cos slodkiego, ze mowie Wam, ale w taka pogode to nawet do sklepu isc nie mam sily... Albo mi sie nie chce, jak zwal tak zwal:-p

no niestety mego miasta nie ma na ich liście zeby mi zakupy z ikei przyslali a tez bez senu placić 50 zl za dostawę jak wartośc jest o wiele niższa. Napisalam jeszcze do gości co sprzedają na allegro lożeczka z tymi poleczkami czy maja osobno .... zobaczymy co mi odp. A teraz wychodzę na dwór wkoncu ale lukam w lusterko i mam takie plamki brązowe wrrrrrrrrrrr ja tego nie chce ide nalożyć kg pudru zeby nic mnie nie wzielo....... heheh cmokam i dzięki za rady. bede wieczorkiem

Hej
ja jak zwykle z doskoku... Nie mam czasu na siedzenie na forum... Spadło na mnie tyle papierkowej roboty z firmy że nie mam nawet czasu wyskoczyc na zakupy dla małego... A termin tuz tuż... Jestem zmeczona bo mały daje mi ostro popalić siedzi pod żebrami i jeszcze się tam rozpycha i ostro mnie przydusza, nie ma pozycji która by była dobra na dłuższa mete. Na szczęście nie dokucza mi duchota i temperatura co u Was... szczerze współczuje. Ja mam na dworzu około 15 st góra 20 w dzień. Coś mi sie wydaje że jak bym teraz była w PL to jechała bym na porodówke:-D
Mam pytanie czy któraś ma ten sam problem co ja... Od kilku dni mam problem bo strasznie mnie swędzi na wargach sromowych i łechtaczce. Wydzielina wydaje sie byc normalna. Do położnej mam dopiero na 10. A ja zaczynam wariować bo to nie miła sprawa. MAcie jakieś pomysły zeby przeszło?

dzob dziob z tego co laski mowily zsiadle mleko jest dobre na tego typu infekcje i mydelko z bialego jelenia. Najlepiej isc do lekarza ogolnego zeby ci dal jakas masc na to zeby sie nie meczyc kilka dni a nie wiadomo w co sie to moze przepoczwazyc.

tak widze ze wszystkie mamu dosc tych upałów, pocieszenie jedyne takie, ze nie rodzimy we wrzesniu, wtedy całe lato z brzuszkiem trzeba by pomykac. myslałam ze troszke pospie ale gdzie tam, niby oczy sie zamykaja a spac za chiny nie moge, cos czuje rpzez skóe ze kolejną noc przerycze

madzia uwielbiam Twoje riposty, sikam ze smiechu z tego mydla z jelenia. badz co badz em_ka jestes the best:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry