Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

orchi nie mam drozdzyA emka objadła się owocami wczoraj i śpi pewnie jak suseł cholero wstawaj i piecz ten drożdżowiec bo zapachu jeszcze nie czuje nic a nic![]()
jak je kupie to zrobie ciacho :-) a owoce juz od dzisiaj rana znowu wcinam, jak na razie nic mi nie jest, az dziwne ze mnie na wylot nie przeczyscilo 
Miałam dziś koszmarny sen.
Śniło mi sie ze oboje z mężem byliśmy w ciążyoboje rodzilismy
on urodził dziewczynkę w jajku takim kurzym i zostawił ja na podjezdzie. Powiedział mi ze nie wie co tam było i nawet nie wie czy żyło. Pobieglam i była. Tam taka malusia dziewczynka. Nie żyła :-( ja urodziłam chłopca, wieeeelkieeego chłopca ale był taki brzydki ze wstydzilam sie własnej matce zdjęcie wnuka wysłać. Wogole byłam załamana ze to chłopiec a nie córka...
moze przeczytalas moj post z FB ze czasami fajnie by bylo gdybysmy byli jajorodni, wsadzaloby sie jajo pod zarowe i zalatwione, odczekalo by swoje 9miesiecy i spokoj, bez boli, wymiotow i ciezaru
wyobrazasz sobie to? xD bo ja nie... ale fajnie jest pomarzyc 

nie wiem co mu bylo, jakis mega ozywiony w nocy sie zrobil, latal po klatce, rabal tak ze wstawalam do niego co 5 min (gorzej niz z noworodkiem) w sumie podnosilam sie tak co 5 min przez ok 2 h. Swita mozna dostac. Dzisiaj go wywalam na balkon, niech sobie robi wtedy co chce bo sie nie da tak... jak juz mam jakas noc spokojna ze w miare przesypiam ja cala to znowu fretek mi w kosc daje, a od rana mielismy malego od szwagierki i koniec spania o 7 rano. Masakra...