reklama

Lipiec 2011

reklama
Chyba mnie trafi. Znaleźliśmy meble w agacie- na stronie. Chcieliśmy je zobaczyć na żywo. Pojechaliśmy do bielska i wyobrazcie sobie ze z tych mebli maja tylko stoliczak :-[ poprosiłam panią żeby obdzwonila najbliższe Agaty, w której można sobie te mebelki poogladac. I co? Nigdzie ich nie ma! No przecież nie kupie mebli z katalogu...

Z tego wszystkiego znów dostałam skurczy, teraz leże. Malz stwierdził, ze patrząc na mnie nie będzie jeździł i szukał innych mebli i kupi jakieś w ikei, żeby pod koniec tygodnia pokój małej byl gotowy.

A ja poprasowałałam małej ubranka i kolejna półka w komodzie zajęta :-D zgłodniałam ale obiadu mi się jeśc nie chciało więc wrzuciłam fryty do piekarnika i siedze i objadam się teraz :-D:zawstydzona/y:
Corin kurcze a nie mogą zamówić takich mebelków ?/ może w Rybniku w agacie są /?? jest też dość wielki salon ich więc może i mają
wydrusia pokaźna dzidzia :-D

Ostatnia edycja:
wydrusia dobre:-D
Corin ta agata we wro dobrze jest bardzo zaopatrzona ale to dla was za daleko:-D My tez kupilismy w Ikea , jeszcze musimy po regał pojechac, może jutro damy radę. W agacie kupowaliśmy szaf, jest super
orchidea ja wciągnełam sałatkę z pomidora.

Orchi, pani obdzwonila Rybnik, Gliwice i Katowice. Nigdzie nie maja. Nie ściągnąć ich na sklep nie mając gwarancji ze je kupimy, a ja jestem takim typem który musi najpierw dotknąć a potem dopiero zdecyduje czy biorę czy nie. Taki typowy "macant" ;-)

Wisienko, Wrocław jest zdecydowanie za daleko :-)

Ostatnia edycja:
wisieńka tak szczerze to też wolę sałatki jak jest tak ciepło bo zupka czy mięcho mi nie smakuje ..
aaaa i coś miałam Was zapytać o herbatki na laktacje będziecie piły?? I jak tak to jakie?? mi znajome poleciły hipp natal ale chcę zasięgnąc więcej opinii :-D:-D
Corin kuźwa takie salony duże i nie mają mebelków to niech pisza na stronie brak tutaj i tutaj ale dupki

na tej stronie z Ikea nie ma wszytskiego, ostatnio szukałam i szukałam i dopiero na żywca znalazłam te komody i pudełka. Inaczej to wygląda, no a ja też jestem macarz ........
Orchi ja kupuje taką Bocianek, u mnie na SR połozna polecala a pewnie i inne wypróbuję ale ja lubię ten ich smak po prostu:-D

reklama
Wydrusia :-D tak mi sie kawal spodobal ze az musialam na siku isc:-D

orchi mi sie i tak juz z cyckow leje, wiec sobie odpuszcze herbatke, bo jeszcze bym miala nawal mleka przed porodem:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry