psota
Mama Dawidka
Ania, Konwalianka, jemu trudno było powiedzieć, bo że tak powiem obrazowo, jak wsadził palec, to już tego śluzu nie było, więc mógł sie oprzeć tylko na moim opisie. Generalnie stwierdził, że nic się złego nie dzieje i spokojnie podchodzimy do sprawy.
A Dawidek tak teraz szaleje, że patrzę na brzuch i wierzyć mi się nie chce, że takie akrobacje może dziecko w łonie odstawiać, chyba pozycję zmienia.
Ania, a Ty już miałaś ten wymaz na paciorkowce, pobierał Ci gin tylko z pochwy czy też, jak dziewczynom, z odbytu? Mi dzisiaj przy okazji lekarz pobrał, ale tylko z pochwy i kazał zawieźć na Polną.
A Dawidek tak teraz szaleje, że patrzę na brzuch i wierzyć mi się nie chce, że takie akrobacje może dziecko w łonie odstawiać, chyba pozycję zmienia.
Ania, a Ty już miałaś ten wymaz na paciorkowce, pobierał Ci gin tylko z pochwy czy też, jak dziewczynom, z odbytu? Mi dzisiaj przy okazji lekarz pobrał, ale tylko z pochwy i kazał zawieźć na Polną.
norma do 130, 7; nigdy tak nie miałam.. najwięcej miałam ponad 500 a teraz.. a nic nie czuje - zupełnie.. zaczęłam się bać o małego
tylko raz na dwa dni , do codziennych telefonów też się przyzwyczaiłam.