Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tia hormonku II heheh zabrzmiało jak Terminator I i Terminator II w sumia ja dodatkowo z moim implantem w kręgosłupie to taki prawdzwiwy terminator hahahah a teraz jeszcze z takim brzuchem konwalianka ruchy do lekarza po jakiś antybiotyk!
Mimi, no to jak za 3-4 tygodnia miałabyś rodzić, to idealnie
Balkan, dzięki:*
Madzia, a od czego to krocze Cię boli, maleństwo naciska?
Sestinko, hehe hormony dwa
Emi, dziękuję ja będę rodzić na Polnej, bo po pierwsze chodzę do gina z tego szpitala, a po drugie, tam mają super sprzęt w razie czego. A Ty gdzie chcesz rodzić?
Psota mam wizyte u gin we wtorek to pewnie wtedy bedzie we mnie grzebal w poszukiwaniu paciorkowca A Ty do jakiego lekarza chodzisz?
Ja slyszlalam o pregierzu-koles chcial sobie fotke zrobic i spadl razem z pomnikiem pijany oczywiscie.
Anulka podziwiem Cie! Ja bym sie teraz zaplakala na smierc jakby moj maz mial gdzies wyjechac... a i tak mi ciezko bo pracuje po 12h wiec ciagle Go nie ma. Ale widze ze nie mam co narzekac bo inni maja gorzej.
Konwalianka, mi lekarz mówił, że bakterie w moczu są bardziej niebezpieczne niż te w pochwie, i trzeba jak najszybciej leczyć bo są częstą przyczyną skurczy i wcześniejszych porodów. Jak to ujął "Każdy student pierwszego roku to wie" więc spróbuj skontaktować się z lekarzem, żeby przepisał ci jakieś leki.
Dziewczyny mam pytanko które, chyba już parę razy było. Znacie jakieś sposoby na skurcze lub polecacie jakieś leki, bo ja już piję wody na potęgę a i tak co chwilę mnie łapie:/
Aniaa ciezko to dopiero bedzie jak bus przyjedzie po niego i bedzie musial wyjsc:/ nie chce nawet myslec ahh mam tylko nadzieje ze na rozwiazanie zdarzy...ale zastrzyk gotowki sie napewno przyda...