reklama

Lipiec 2011

Maqnio super ze sie uspokoiłas po konsultacji z innymi lekarzami , to tylko dla dobra twojego i maluszka

A siostra mojego Miska mówiła ze tak pod koniec to ma mnie pyknac pogonic na schody i zas pyknac to sie nazywa rada hehe

reklama
marzenko a wiesz jak moj sie przekonal o malej szkodliwosci a wrecz pomocy w temacie sexu? zapytal sie kolegi z pracy ktory ma 5 corek i powiedzial mu ze przytulansko w ciazy dobrze wplywa na porod i kondycje ciezarnej, ja nie bylam w stanie go przekonac, ale kolega tak i teraz juz nie mowi ze sie boi :-D :-D :-D

maqnio polecają jeszcze herbatkę z liści malin labo wiesiołka (w aptece podobno można kupić oeparol takie kropelki z tego wiesiołka) ale wiadomo przytulanie najprzyjemniejsze...:-) korzystaj i ciesz się z ostatnich chwil we dwoje

Emka sexs w ciazy jak tylko mozna jest dozwolony a pod koniec ciazy zalecany dla szybszego porodu , chociaz ja sie o tym nie przekonałam w poprzednich ciazach a dzien przed porodem było tulanie

nas polozna na SR przestrzegala jedynie ze jest zabroniony jesli odejdzie czop, ale jesli nic takiego sie nie stalo to do ostatniego dnia mozna i mam zamiar to wykorzystac, to moj D jest niedyspozycyjny caly czas z powodu ostatniego wieczoru kawalerskiego, ja tam sie czuje na silach :-D

Dziewczyny Wy wiecie wszystko to moze mnie oswiecicie;) Odebralam wyniki badan-mocz i morfologie krwi. Wszystko OK, poza jednym- w moczu bakterie UF 856,3 a norma jest do 500. Jakies zapalenie pecherze mam czy co?? Ktoras moze wie?

Super ze mamy drugiego lipcowego chlopaka:-) a podobno teraz rodzi sie wiecej dziewczynek niz chlopcow:-p

Ostatnia edycja:
reklama
ania ciężko stwierdzić co konkretnie - pewnie dostaniesz skierowanie od gin na posiew z moczu żeby sprawdzić czy i co tam wyhodowałaś ;-)

na pocieszenie ci powiem, że mi też wyszedł kiedyś wynik powyżej 500, ale zrobiłam posiew i czyściutko.... pewnie źle pobrałam mocz do badania, podobno to często się zdarza, jak bakterie z pochwy się załapią do kubeczka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry