reklama

Lipiec 2011

witam, wlasnie jestem po wizycie, dzieciaki 2,9kg i 2,4kg wiec duze i rosna ;) zdecydowalam ze w 38 tyg poprosze o wywolanie (mozna w Holandii z blizniakami i jest wkazane), no chyba ze mnie wczesniej wezmie ;)
pozdrawiam

reklama
morgenrood a nie chcesz poczekac na naturalne rozwiazanie? pamietaj ze waga jest szacunkowa choc jesli nawet jest zblizona do wlasciwej to i tak maja piekna wage jak na blizniaki :-) mysle ze do 38 juz samo powinno sie zaczac, w koncu maly odsetek ciezarowek z podwojnym kinderkiem dotrzymuje do konca .

Hhahaha neta mi oddali znów weszłam i taka miła wiadomość !!! Wowww nie no super,że kolejna mamusia lipcowa już ma szkrabka przy sobie :-D coś pięknego :-D
morgenrood wow no maluszki wagę małą niezłą ale ważne,że zdrowiutkie są :-D :*:* dasz radę już bliżej niż dalej

reklama
hej babelki!!

ja pikole kolejny Lpicówek!!!fantastycznie!!!

gocha brawo!!!!

byłam na konsultacji u innego gina, i na całe szczescie potwierdził, ze wielowodzie jest niewielkie i warto byłoby poczekac na samoistne rozwiązanie..uf..kamien z serca, jedyne co mi teraz pozostaje to zyc aktywnie, przytulac sie z małzem i czekac na lądowanie astronauty:)

psota za Twoja porada idziemy dzis z małzem wieczorkiem do kina, trzeba wykorzystac ostatnie chwile tylko we dwoje, dzieki:*
morgen wow ale dzieciaczki maja piekna wage, super, gratuluje!!! a 38 t juz tuz tuz:)

mykam na zakupki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry