reklama

Lipiec 2011

właśnie przyszedł listonosz i sie wk... bo zamówiłam te biustonosze i okazało się, ze dali mi nie ten rozmiar co zamówiłam! ale jestem zła..wrr.. niby przylega, ale jednak nieco odstaje i nie wiem teraz co zrobić..

Właśnie dlatego nie kupuje biustonoszy przez internet. Niestety mam niewymiarowe piersi i muszę najpierw przymierzyć, poskakać w nim, żebym mogła go kupić.

reklama
wydrusia, tylko leżenie.. u ciebie postępuje..ciekawa jestem jak jest u mnie teraz.. tyle, że mój lekarz mówił, że oszczędzać sie owszem, ale poród to poród i nie ma co przesadzać, jak dzieciak donoszony..

dzis jeszcze pojade kupić małej coś do ubrania na wypis i się nie ruszam a z drugiej strony czy będę leżeć czy nie jeśli małej się śpieszy na ten świat to i tak wyjdzie prędzej

Boziuu oszaleję z tym netem dziś :-D co za złośliwość rzeczy martwych :-D:-D
wydrusia leż słońce nawet jak będziesz leżała to jak złapie to nic nie pomoże nie myśl o tym na tą chwilkę odpoczywaj i relaksuj się i wcinaj pestkowce póki możesz :-D:-D
sis nie no taka duża na bank nie jest :-D chyba ,że ... :-D:-D
pippi nie martw się i ciesz się,że jest donoszona i zdrowiutka a czy szczupła czy pyza to nie od nas zależy,takie uroki szkrabów :*:*:*:* Ja ważyłam 3200 jak się urodziłam ale miałam 57cm ;) więc też "pyza" straszna nie byłam ;) a długa za to ;)

Właśnie zjadłam 2 nektarynki :-D i pichce obiadek :-D Anetko to muszę niestety sama załatwić bo wiesz jak to z facetami :-D
Orchi zaraz zjem obiadek pojade po ciuszki i do wyrka :-)
Mailuj na prawde bardzo Ci dziękuję że mnie wczoraj uspokoiłaś:**

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry