reklama

Lipiec 2011

reklama
Tak sok żurawinowy działa na bakterie w moczu,sama sie przekonałam,tak jak i suszona żurawina,u nas jest pod dostatkiem,soki,owoce,nie jest tania ale ja uwielbiam mniam:)zwłaszcza kandyzowana

oj przespałam się troszeczkę

Wydrusia, dobrze, że już w domu jesteś - oszczędzaj się teraz!

ja pewnie tez mam jakies bakterie w moczu - jak mam w pochwie i szyjce, to w moczu pewnie też, niedługo odbieram wyniki.....

znowu mi krew z nosa poleciała..... a suszy mnie, jakbym na niezłym kacu była..... :)

konwalianka - a gdzie Ty sok żurawinowy kupiłaś? Taki do picia czy do rozcieńczania?? Nigdy nie widziałam.
Ja już miałam dwa razy bakterie w moczu i brałam furagin i przechodziło. Do następnego badania.. :/
moja teściowa co roku robi dla mnie 5 litrowych słoików żurawiny - ona kupuje całą, świeżą, mieli i robi z niej przetwory i ja za każdym razem do herbaty dodaje..a jak mi się kończy to kupuje zwyczajnie w słoiku w markecie jakimś.. obecnie też kupiłam sok - napój z clippo i też piję
można też kupić suszona żurawinę i pogryzać, podobno też daje zadowalające efekty

właśnie przyszedł listonosz i sie wk... bo zamówiłam te biustonosze i okazało się, ze dali mi nie ten rozmiar co zamówiłam! ale jestem zła..wrr.. niby przylega, ale jednak nieco odstaje i nie wiem teraz co zrobić..

Muszę w takim razie spróbować z tą żurawiną! W marketach soku nie widziałam, ale może faktycznie w sklepach ze zdrową żywnością będą. No i tą herbatkę żurawinową postaram się kupić. Może uchroni mnie przed kolejnymi bakteriami. W czwartek idę na wizytę zobaczymy co powie ginka.

konwalianka a gdzie odstaje? - bo jak w miseczkach to dobrze, bo piersi urosną
ale jak pod biustem no to nie bardzo rzeczywiście - bo tu odwrotnie - obwód ci spadnie

malami, w markecie poszukaj zwyczajnie na przetworach, np. tam gdzie dżemy czy kompoty - powinno być no i herbatka nie zaszkodzi

pippi, no pod pacha szczególnie, a zapięta jestem na najbliższe zapięcie

Muszę w takim razie spróbować z tą żurawiną! W marketach soku nie widziałam, ale może faktycznie w sklepach ze zdrową żywnością będą. No i tą herbatkę żurawinową postaram się kupić. Może uchroni mnie przed kolejnymi bakteriami. W czwartek idę na wizytę zobaczymy co powie ginka.

Spytaj o herbatę w aptece. Powinni mieć. No i sok żurawinowy powinnaś znaleźć taki do rozcięczania z wodą w zwykłych, większych marketach. Coś w stylu z firmy Paola?

reklama
Pippi, ja jakoś specjalnie tego nie odczuwam, tylko, że zawsze przy rutynowym badaniu okulista sprawdzał mi ciśnienie i zawsze było coś nie tak.

Moja mama kupuje sok żurawinowy 100% o taki Zobacz załącznik 363629 w aptece dbam o zdrowie, mówi, że działa, ja nie próbowałam, bo jestem uczulona na żurawinę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry