reklama

Lipiec 2011

reklama
Rozkręcamy się dziewczynki :) Kolejny dzieciaczek na świecie :) Gocha - GRATULUJĘ!!!!!

Ja wróciłam od fryzjera i mąż zamiast powiedzieć coś w stylu "Ślicznie wyglądasz kochanie" powiedział "Krócej się nie dało?" :P
ech.. :P
em_ka - mąż po kawalerskim w niedyspozycji? przecież już jest środa ;)

malami :-D moj po takim... wypadzie i piciu 18 godzinnym dochodzi do siebie ok tygodnia :-D biorac tez pod uwage fakt ze pracuje fizycznie, wiec jesli w niedziele o 14 przyszedl a spal do 18 i pozniej przez noc, a dnia nastepnego poszedl do roboty to sobie wyobraz jego kondyche :-D dlatego mowie ze ja nawet nie musialam na niego krzyczec, on ma taka kare ze na dlugo to sobie zapamieta ahhaha
no i nicni z przytulanska, ale moze dzisiaj wyciagne jego ostatnie zmagazynowane zapasy :-D

super, kolejny dzieciaczek :) sami chlopcy, teraz kolej na dziewczynke!!! :) To ktora nastepna??????????????

emka- wiem ze waga szacunkowa jest ale ponoc po 34 tyg blizniaki sa bezpieczne (tak tu twierdza), a mnie ciezko..... nie myslcie ze jestem samolubna, ze mysle tylko o sobie, ale skoro mowia ze to bezpieczne.... hmmm no jeszcze nie wiem... teraz mam metlik w glowie.....

morgenrood no wiesz, ja tam lekarzem nie jestem, ale skoro masz tak super ciaze ze jestes prawie w 36 tc to ja na twoim miejscu odpoczywalabym ile mozna i dociagnela do np konca 37 t, wtedy byloby super. Takie moje zdanie , ale tak jak mowie, lekarzem nie jestem, ale jak wiadomo im dluzej tym lepiej chyba, co nie? :-)

Ostatnia edycja:
Anetko no w sumie masz racje, ale skoro morgenrood ma ciaze na prawde dobra bo z regoly sie same zaczynaja rozpakowywac wczesniej i jest w stanie poczekac wiecej? ja nie wiem jakie moga byc konsekwencje np przeczekania do konca 37tc z blizniakami, czy pozniej jest trudniejszy porod czy cos? ale jesli nie ma przeciwwskazan to poczekalabym :-)

a wlasnie morgenrood ja stawialam ze ty bedziesz jedna z pierwszych rozpakowanych, a zobacz, jedynki sie posypaly a kinderek podwojny sie trzyma :-D

Morgenrood, nooo to kochana, pięknie urosły Twoje Skarbeczki! :)

I mamy następne maleństwo, chłopcy nam się sypią:) Gosia, gratulacje!

Maqnio, to rewelacyjnie! Udanego wieczoru!!! :*

Marzenko, mój gin wczoraj Marcinowi dawał takie złote rady;)

reklama
ale Wam dobrze, Wy macie perspektywę seksu a u mnie odeszła w siną dal.. już nawet pomijam fakt, że od dawna nie mam co marzyć.. z rozwarciem też nie można :( zresztą, zanim to lekarz potwierdził, to mój P i tak się bał i lipa.. stwierdził, że dla niego to za duży stres i nie może się doczekać czasu po połogu, no i co mu zrobię..nic.. czyli teraz obaj moi panowie wystawiają mnie na próbę i uczą cierpliwości..ach ta solidarność plemników

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry