reklama

Lipiec 2011

maqnio i co się chwalisz :-D haha.. karm go karm..niech chłopina ma siłę na ciężką pracę :-)
sestina, ja mam tak samo - uzależnienie normalnie :)

właśnie, Ci co się nie zapisali na kolejkę, to nie ma wpychania się! :tak:

ciekawe czy ta pełnia jeszcze podziała, hmm.. z tego co czytałam czerwcówki, to te co zostały bardzo duże nadzieje w niej pokładają :)

reklama
Gocha gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! supcio!!! ZDRÓWKA DLA ANTOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to ja się nie pcham jeszcze jak ma być dziewczynka heeh bo u mnie chlopak heheh ale musze min 13 dni wytrzymac i bedzie pięknie!!!
Zazdroszczę wam przytulanska z męzem......ja nie mogę bo pesser///// ale coż dam radę .......... wyżyjcie się sexualnie za mnie eheeheh ;-) please.......

witajcie ja juz troche sie ogarnelam mały MAcius spi, musze powoli przyzwyczaic sie do nowej sytuacji mały jest słodziutki, spi, je, robi kupki z Asia troche gorzej bo sie pacha do dziecka glaska i całuje na zmiane wlasnie wpadla jak torpeda musialam ja odciagnac od dziecka i mi dzieciarnie sprowadza jeszcze dziecko pokazac, pogonilam towarzystwo mie wiem czy Corin zamiescila zdjatko malego ale dolacze pozniej moze nowy watek karmie co 2-3 godz jest wczesniaczkiem spi prawie caly czas, jest grzeczny i ooby tak dalej w pt jedziemy do neonatologa zwazyc i zmierzyc bilurbine dziewczyny dzieki za wszystkie sms-y i slowa otuchy

gon1a w domku szybciutko dojdziecie do siebie .... fajnie że mały taki grzeczny. no to ładnie wystartowałaś nasza złota czerwcówko - lipcówko . a fotkę corin wstawiła. may jest boski

reklama
konwalianka kurcze myslisz ze pełnia zadziała? hmm..moze jak sie zrobi ciemno i ksiezyc wyjdzie to oblece jeszcze dom ze dwa razy tak dla pewnosci ?:-D

no ja radze przytulic sie z mezem przed pelnia, pozniej obleciec dom i jeszcze sie sola posypac porzadnie, tak jak to kiedys mowilas :-D ahahhaha

Gon1u szczesciara z ciebie nie mala, nie dosc ze juz dziecie tulisz to jeszcze taki spokojniutki. Zdrowka dla niego :-) i poprzeganiaj towarzystwo od corki, bo maluszek to nie nowy piesek :-D niech sobie ptaszki na dworze ogladaja, te na drzewie oczywiscie :-D ahahha

Corin nie pchaj sie w kolejke, pewnie ktoras sie wczesniej rozpakuje ahaha :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry