reklama

Lipiec 2011

reklama
Wyobrazilam sobie rozmowę
- Kochanie, a może byśmy dzis tak coś.....
- Nie.
- Dobra, to wypiore sobie dywan

Konwalianko wybacz, ale jakiś głupi humor mnie dopadł i jescze rechoczę :-)

gon1a ciesze sie bardzo, ze do nas wróciłas, super wiesci, najwazniejsze ze synulek grzeczny i pieknie wcina mleczko:) corin wstawiła foto małego - jest przecudny. duzo zdrówka dla ciebie i Maciusia!!

Anetko no w sumie masz racje, ale skoro morgenrood ma ciaze na prawde dobra bo z regoly sie same zaczynaja rozpakowywac wczesniej i jest w stanie poczekac wiecej? ja nie wiem jakie moga byc konsekwencje np przeczekania do konca 37tc z blizniakami, czy pozniej jest trudniejszy porod czy cos? ale jesli nie ma przeciwwskazan to poczekalabym :-)

a wlasnie morgenrood ja stawialam ze ty bedziesz jedna z pierwszych rozpakowanych, a zobacz, jedynki sie posypaly a kinderek podwojny sie trzyma :-D

Ale ja mam zamiar czekac do 38 tyg a nie do 37 wiec dluzej niz Wy piszecie, ciaza blizniacza trwa 38 tygodni :)

Wyobrazilam sobie rozmowę
- Kochanie, a może byśmy dzis tak coś.....
- Nie.
- Dobra, to wypiore sobie dywan

Konwalianko wybacz, ale jakiś głupi humor mnie dopadł i jescze rechoczę :-)

ahahahahaha dobra, to se dywan wypiore :-D :-D :-D zeby to jeszcze w druga strone dzialalo, ty mowisz mezowi nie a on pierze, po tygodniu by ci caly dom lsnil czystoscia ahahha

morgenrood aaaa to cie zle zrozumialam, to super jak do 38 tc wytrzymasz, wtedy to beda juz wielkoludki :-)

super Gonia, że sprowrotem jesteś z nami. I już synka masz przy sobie. Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!

Madzia, super, że z maleństwem wszystko w porządku.

Ja byłam u lekarza - to przedostatnia wizyta - dostałam Augmentin na te swoje bakterie - paciorkowca na szczęście nie mam, ale inne świństwo niestety tak..... i mogę się zacząć ruszać - nie za bardzo, ale zawsze to coś....

Za to mojemu mężowi, jak wracał do domu wylazła jakaś głupia cipa i sie wywrócił (jeździ na motocyklu) - kretynce się nic nie stało, mężowi na szczęście też nie, ale Triumph porysowany - czeka na policję, żeby baba szkody pokryła..... jestem taka zła.......:wściekła/y:

reklama
balkan - nie zazdroszczę Ci hobby męża, ja to bym chyba cały czas w strachu.. Najważniejsze, że nic mu się nie stało!
em-ka - faktycznie, szkoda, że nie działa to w drugą stronę :P zaoszczędziłoby mi to wiele nerwów ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry