Cześć kochane,
ja dziś śniłam ze mam mega chrypę, taką chrypę ze az bolało mnie gardło w tym snie. I mówię do małza ( we snie był chyba jeszcze nie małżem

) żeby mi pomógł z tym gardłem- a on chciał mi jakoś pomóc i tak niezdarnie „wlazł” na mnie na brzuch, ja mówię uważaj! jestem w ciązy -on że przeprasza…i obudziłam się zasmarkana, zawalone gardło, chrapię ponoć od tygodnia hehe ale jaja- teraz to mąż mnie wieczorem po nosie łaskocze jak chrapię i tv podgłaśnia

bo mu przeszkadzam
silwia na Twe życzenie tytuł książki

„ Pierwszy rok życia dziecka” Murkoff. Eisenberg ( druga część zaraz po „ W oczekiwaniu na dziecko”)- dość obszerna ale jest i w formie informacyjnej jak i pytań i odp dużo kwestii poruszanych- w trakcie ciąży przeczytałam całą pierwsza część, co miesiąc jeden właściwy rozdział
orchi gratuluję wizyty
emka na pewno ćwiczenie przyniosą pożądany skutek i mała główką się umości

moja do cc się szykuje a i tak grzecznie się wpasowała
Corin jak wygląda sytuacja? widzę że bacznie monitorujesz- grunt to spokój ale Ty jesteś już wyćwiczona w opanowywaniu emocji
Wisieńka tenprzypływ energii u Ciebie podejrzany

może nowy zwiastun porodu

?
konwalianka może być ten ciągnący ból zwiastunem zbliżającego się porodu albo silne skurcze tak nim telepią- obserwuj

w razie co siup do szpitala
dziewczyny ja tez się wciąż obijam o cos- dlatego chodząc po domu lub sklepie mam awaryjnie rękę na brzuchu i naprawdę często pomogło

miłego dzionka wszystkim brzusiom!