dodi_misia
Fanka BB :)
Hej babeczki.. ja po sniadanku, ale jeszcze w łozeczku..bo czekałam aż malutka sie odezwie, jakoś leniwa dziś była i nie chciała się ruszać.. pojadłam i teraz troszkę się ruszala...
Mnie tez juz bolą te mocniejsze ruchy małej..skory mi brakuje juz, czuję się jakbym miała posiniaczony brzuchol od środka

konwalianka, nie stresuj się kochana, teraz to tylko się cieszyć, bo TO już niedługo

a u mnie nawet zadnych objawow przepowiadających poród, boje się że znowu sie przeterminuję i pojdę do szpitala na wywolanie na sucho, a tego bardzo nie chce..
Mnie tez juz bolą te mocniejsze ruchy małej..skory mi brakuje juz, czuję się jakbym miała posiniaczony brzuchol od środka
konwalianka, nie stresuj się kochana, teraz to tylko się cieszyć, bo TO już niedługo
Nie dam sie zdetronizować - hihi
mnie lekarz mówił, że widocznie w tej stopie mam gorsze przepływy i że nic na to nie poradzisz.. podobno opuchlizna do 10 dni po porodzie zanika - jest zatem nadzieja

sen, a ja oczy w słup i nic. Odpaliłam sobie lapka, poczytałam Wasze druki z wieczora i dalej nic. W koncu odpaliłam film ( ciekawy dzięki Bogu) i jak mnie pochłonął tak do 5 gdzies zeszło. Po 5 rano bananik i gdzies przed 6 usnęłam wreszcie zeby po 10 sie obudzić. I nawet niezle się czuję