Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No ja też myślałam o jedzeniu. Amelka urodziła się w środę a ja od poniedziałku na głodzie do piątku myślałam że umre z głodu ale po cichu w nocy wszamałam herbatniki w czwartek nad ranem bo już nie mogłam wytrzymać, cała się trzęsłam
ja tez byłam głodna i to bardzo ale nie myslałam o tym jak rodziłam i miałam bóle , jednak zaraz po porodzie upominałam sie o papu a nie byłam naliczona do jakichs tam racji to myslałam ze mnie rozerwie z głodu ,
, jednak jak bedziecie rodzic to nie pomyslicie napewno o tym
Hej Robaczki ja wrocilam od kolezanki bylam zobaczyc Robaczka malutkiego SLICZNY !!!! I spokojny... bardzo ale zdziwil mnie fakt ze powiedziala ze miala same bole krzyzowe nie czula skurczy ze strony brzucha zadnych tylko krzyzowe i BARDZO DUZO WYMIOTOWALA praktycznie co 10 min :| DZIWNE Wy tez tak mialyscie ?