Veronique1986
Fanka BB :)
Nie nie nie sugeruje tylko ze AZ zdziwilam :| bo mowila ze zadnych boli nie miala brzucha tylko krzyzowe :| i wymiotowala jak kot z czestotliwoscia za 5-10 minut MASAKRA :/
I powiedziala ze za wczesnie do szpitala pojechala bo rano wstala zrobila siusiu ... i pocvzula ze cos wyplywa i byla krew ze sluzem ... ( to byl czop) pojechala do szpitala a oni ze poco przyjechala tak wczesnie :/ mimo iz miala 2 cm rozwarcia tego samego dnia juz urodzila ale mowila ze te wymioty ja wykonczyly :| a tak to powiedziala ze nie bylo zle tylko te wymioty
Mnie ciotka polozna [powiedziala ze nie jechac wczesniej ... jak nie bede miala skurczy co 5 min :| bo potem sie niepotrzebnie lezy na tej sali przedporodoweji to wszystko sie znacznie przeciaga
I powiedziala ze za wczesnie do szpitala pojechala bo rano wstala zrobila siusiu ... i pocvzula ze cos wyplywa i byla krew ze sluzem ... ( to byl czop) pojechala do szpitala a oni ze poco przyjechala tak wczesnie :/ mimo iz miala 2 cm rozwarcia tego samego dnia juz urodzila ale mowila ze te wymioty ja wykonczyly :| a tak to powiedziala ze nie bylo zle tylko te wymioty
Mnie ciotka polozna [powiedziala ze nie jechac wczesniej ... jak nie bede miala skurczy co 5 min :| bo potem sie niepotrzebnie lezy na tej sali przedporodoweji to wszystko sie znacznie przeciaga
) wcinała na porodówce te cukierki a jak się urodził mały, to wszamała 2 bułki z serem zółtym! a przecież to ciężko strawne.. mały darł się wniebogłosy, że położne miały problem..a ona nie wiedziała co się dzieje, nikt jej nie powiedział, że nie można.. no i mały się przyzwyczaił jeszcze w szpitalu i było cacy.. swoją drogą ja też jestem amatorką serów i nie wiem jak przeżyję wyeliminowanie go z diety ;/