Fajnie Wam rodzinka porod planuje
Mnie planuje malz - widze, ze troche boi sie tego wszystkiego, bo stara sie nieco przedluzyc, he he. W tym tygodniu nie wolno, bo gin na urlopie. A jak urodze w przyszlym (oh, jak bym chciala) to mowi "pamietaj, nie pojdziesz na wesele w sobote".
Maqnio, bardzo Cie nieodpowiedzialnie ten gin potraktowal, masz prawo miec zal. Jesli masz AFI 15, to to nie jest zadne wielowodzie. Ja mam podobne i 4 lekarzy powiedzialo ze to jest nie tylko prawidlowe, a wrecz bardzo dobre! Norma jest do 20, ale jak jest nieco powyzej to nie ma tragedii.
Do szpitala kazali wziac ubranka na 2-3 dni, rozek rowniez
Mnie planuje malz - widze, ze troche boi sie tego wszystkiego, bo stara sie nieco przedluzyc, he he. W tym tygodniu nie wolno, bo gin na urlopie. A jak urodze w przyszlym (oh, jak bym chciala) to mowi "pamietaj, nie pojdziesz na wesele w sobote".Maqnio, bardzo Cie nieodpowiedzialnie ten gin potraktowal, masz prawo miec zal. Jesli masz AFI 15, to to nie jest zadne wielowodzie. Ja mam podobne i 4 lekarzy powiedzialo ze to jest nie tylko prawidlowe, a wrecz bardzo dobre! Norma jest do 20, ale jak jest nieco powyzej to nie ma tragedii.
Do szpitala kazali wziac ubranka na 2-3 dni, rozek rowniez
I co sie okazalo, ze byl tu wczoraj, owszem, ale pomylil domy!!! Czujecie??? 
Pomijam juz ten drobny szczegol, ze paczka byla nadana 15... Ja firmie UPS juz dziekuje.
Papieru brac nie bede, bo tu nawet nie widzialam szarego